Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Melek Mosso o mesajlar sonrası çılgına döndü! 'Hala aklım almıyor'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67d5139ce53e67c9aff176e8.jpg

HABER MERKEZİ - Ünlü şarkıcı Melek Mosso, klibinde oynadıktan sonra aşk yaşamaya başladığı Serkan Sağdıç ile 2023 yılında dünyaevine girmişti. Geçtiğimiz yıl ayrılacakları konuşulan ikili evliliklerine devam etme kararı almıştı.

Şimdi Bali'de tatillerine devam eden çift fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor. Makyajsız fotoğrafını paylaştı diye mesaj kutusunun dolup taştığını söyleyen Mosso, Instagram'dan ateş püskürdü.

Survivor'da dördüncü eleme adayı belli oldu! İşte eleme potasındaki o isim

67d5122fe53e67c9aff176df.jpg

Mosso yaptığı açıklamada, "Dün çektiğim makyajsız fotoğraf yüzünden DM kutum yargı dağıtan erkeklerle dolup taşmış. Toplum önündeki kadınlara bu şekilde saldırgan, edepsiz ve üstünüze vazife olmayan şeyleri nasıl yazdığınızı hala aklım almıyor. Düşünün ki insanlar kendini seviyor. Ben kendimi makyajlı da seviyorum makyajsız da seviyorum. Artık kadınlara bu şekilde güzellik normlarıyla ya da başka sınırlarla saldırmaktan vazgeçin." ifadelerine yer verdi.

67d51238e53e67c9aff176e1.jpg

BALİ BELLLY HASTALIĞINA YAKALANDI

Öte yandan ünlü şarkıcı 'Bali Belly' hastalığına yakalanmıştı.

67d51314e53e67c9aff176e6.jpg

Ünlü çift Japonya'ya gitmişti...

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,441Konular
16,511Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt