Masterchef'te bu akşam iki tur oynandı ve ikinci turda sona kalan isim yarışmaya veda etti. İlk turda şefler yarışmacılardan şeftali ile bir yemek yapmalarını istedi. 3 çeşit şeftalinin verildiği yarışmada yassı şeftali, klasik şeftali ve nektarin ile yaratıcılık yapılması istendi.

İKİNCİ TURDA DANİLO ŞEFİN LEZZETLİ TABAĞI VARDI
İkinci tura kalan yarışmacılardan Danilo Şef'in lezzetli tabağını yapmaları istendi. Kalamar ile 'İnsalata Di Calamaretti' yapan yarışmacılar kıran kırana mücadele etti.

Danilo Şef tabağı ile ilgili tüm detayları yarışmacılara anlattı ve tabaklarını hazırlamaları için süre başladı.Danilo Şef kalamarın pişmesi tabaklamasının çok önemli olduğunu söyledi ve sosunun da öneminden bahsetti.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU
Hazırlanan tabaklarda sona kalan Çağlar ile Merve arasında şefler seçimini yaptı. En kötü tabağı hazırlayan Merve yarışmaya veda etti. Gözyaşlarını tutamayan Merve çok üzgün olduğunu söyledi.

HİÇBİR ZAMAN PES ETMEDİM
İyi şeyler yaşamadım burada. Bunun sebebini anlayamadım ve bu durumdan kurtulamadım. Sabah uyandığımda mutlu uyanamadım. Yıllardır hayal ettiğim yerdeydim. Hiçbir zaman pes etmedim. Mesleğimi seviyorum ama size bunu yansıtamadığım için çok üzgünüm. Kişisel sebeplerden dolayı adapte olamadım.

ÇAĞLAR'I HAVALARA ATTILAR
Son anda potadan çıkmayı başaran Çağlar içeri gittiğinde arkadaşları büyük sevinç yaşadı. Çağlara sarılıp onu havalara atan yarışmacı arkadaşları renkli görüntülere sebep oldu.
Dikkat: Meteoroloji yeni harita paylaştı ve uyardı! 4 ile sağanak geliyor
'Jrokez' lakabıyla bilinen yayıncı Oğuzhan Dalgakıran hayatını kaybetti