Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Mahsun Kırmızıgül annesini son yolculuğuna uğurladı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67543178534a254e2cc6bdbf.jpg

Mahsun Kırmızıgül'ün annesi Faike Arık, Diyarbakır’da Selahaddin Eyyübi Camisi ve Külliyesi’nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

89 yaşındaki Arık’ın cenazesi öğlen namazının ardından İl Müftüsü Celal Büyük tarafından kılındı.

Cenaze, gözyaşları arasında cenaze aracına alınarak Hani ilçesine defnedilmek üzere götürüldü.

67543195534a254e2cc6bdc2.jpg

AYAKTA DURMAKTA ZORLANDI

Gözyaşı döken Mahsun Kırmızıgül’ü bu acı gününde yakınları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Ünlü şarkıcının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

67542eef534a254e2cc6bdb2.jpg

ÖLÜM HABERİYLE YIKILDI

Annesinin ölüm haberiyle yıkılan Kırmızıgül, acısını sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı.

Uraz Kaygılaroğlu üzerine titrediği kızının doğum gününü duygusal sözlerle kutladı

Annesinin bir fotoğrafını paylaşan ünlü isim, "Canım annem Faike Arık’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Cenazesi Cumartesi günü, Diyarbakır Selahattin Eyyubi Camii’nde, öğle namazına müteakip kılınacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

67542fde534a254e2cc6bdbc.jpg

ANNESİNİN HASTALIĞINI AÇIKLAMIŞTI

Mahsun Kırmızıgül, 1998 yılında ‘Yıkılmadım’’ şarkısına çektiği klipte, annesiyle birlikte kamera karşısına geçmişti.

67543218534a254e2cc6bdd1.jpg

Kırmızıgül, geçtiğimiz aylarda annesinin hastalığını, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor. Annem beni tanımıyor. Allah herkese yardımcı olsun. Çağın en büyük hastalığı... Sağlığında yanında bulunduğumuz anne-babalarımızın zor zamanlarında yanında olmak durmak gerekiyor" sözleriyle açıklamıştı.

Feyza Civelek'in kariyer yolundaki maceraları! Yıllar içindeki değişimi dikkat çekti! Son haline bakın..

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,340Konular
16,410Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt