Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni MAGAZİN HABERLERİ: Nilsu Berfin Aktaş nasıl, kaç kilo verdi? İşte püf noktası

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
676137be4870ab9862fc5996.jpg

'Kuzey Yıldızı İlk Aşk', 'Benim Hayatım', 'Kalp Yarası', 'Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar' gibi yapımlarda yer alan 26 yaşındaki güzel oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, önceki akşam katıldığı bir davette görüntülendi.

Aktaş, ayaküstü muhabirlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Formda fiziğiyle dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Aktaş, 10 kilo vermesinin sırrını da açıkladı.

6761414b4870ab9862fc59ce.jpg

''SALATA YİYORDUM''

Başarılı oyuncu Nilsu Berfin Aktaş, , "10 kilo verdim. Yoğun tempo nedeniyle oldu. İyi oldu. Çok çalışıyordum. Aralarda salata yiyordum" dedi.

676141b94870ab9862fc59d3.jpg

Oyuncu, yılbaşı gecesi için totemi olmadığını belirtti. Aktaş, yeni yılı yurt dışında karşılayacağını söyledi.

Survivor 2025 için bomba iddia! Yarışacak isimler belli oldu... Barış Murat Yağcı sürprizi

Oyuncu Nilsu Berfin, bir dönem ‘Blok 3’ adıyla tanınan rapçi Hakan Aydın ile aşk yaşamıştı.İkilinin aşkı uzun sürmemişti.

676140cd4870ab9862fc59cb.jpg

''ARKASINDAN KONUŞMAM''

Ünlü rapçi paylaştığı bir videoda ayrılık sonrası şunları söylemişti:

"Birlikte olduğum hiçbir insanın arkasından konuşmam. Sizin bildiğiniz tek bir kişi var, o da Nilsu. Ben de onun arkasından konuşmam."

Blok 3 ile ayrıldıktan sonra genç oyuncunun rapçi Çakal ile fotoğrafı sosyal medyada gündem olmuştu. İlk başta ikilinin aşk yaşamaya başladığı iddia edilse de ikilinin bir proje için bir araya geldiği ortaya çıkmıştı.

Wanda Nara makyajsız haliyle gündem oldu! Eski halini görenler tanıyamıyor

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,340Konular
16,410Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt