Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Magazin haberleri: Dünyaca ünlü sanatçı Otilia Giresun'da sahne aldı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6887a560736e83cca7f0a408.jpg

1992 yılında Romanya'nın Suceava ilçesinde dünyaya gelen Otilia Bruma, 2023 yılında bir konserinde Türk sevgilisi Bekir Ali Karakaş ile evlendiğini duyurmuştu.

6887a598736e83cca7f0a40b.jpg

DÜĞÜNDE SAHNE ALDI

Başarılı sanatçı Giresun'da bir düğünde sahne aldı. Sosyal medyada gündem olan düğün için Otilia, "Giresun'da konser için bulunacağımı öğrendiği zaman, hayranlarımdan birisi, tekrarlı bir şekilde bana ve aileme düğüne gitmem için ulaşmaya çalışıyordu. Bende kendisini mutlu etmek için konserden önce uğramak istedim. İkisine de hayatlarında ve evliliklerinde mutluluklar dilerim" ifadelerini kullandı.

Mert Ramazan Demir yeni bir aşka yelken açtı mı? İlk kez konuştu

6887a5ac736e83cca7f0a410.jpg

MAVİ GÖL'E HAYRAN KALDI

Konser öncesi Giresun'un doğal güzelliklerinden Mavi Göl'ü ziyaret eden Otilia, turistlerin ilgi odağı olan yer hakkında "Peri masalı yer" notunu düştü.

Bodrum'u birbirine katan Dilan Çıtak serbest kaldı! Sosyal medyadan ilk paylaşımını yaptı

6887a5a7736e83cca7f0a40d.jpg

TÜRKÇE AŞKI

Daha önce Serdar Ortaç ile düet çalışması yaptığını hatırlatan Otilia, Türkçe şarkı söylemekten çok hoşlandığını, bu konuda da ilerleyen süreçte projelerinin olduğunu anlatmıştı.

6887a5c7736e83cca7f0a412.jpg

'TÜRKİYE BENİM İKİNCİ VATANIM'

Türkiye'de, İstanbul ve Pamukkale'yi de çok beğendiğini aktaran Otilia, "Türk şarkı yazarları fazla duygusal. Aşk acısı fazla yaşıyorlar. Türk hayranlarıma buradan selamlar yolluyorum. Türkiye benim ikinci vatanım." ifadesini kullanmıştı.

Cemre Baysel ameliyat oldu! 'Biz neler atlattık'

icon
icon

7,722Konular
7,835Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt