Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni MAGAZİN HABERİ: Sibel Can acı haberi duyurdu! Menajeri Cengizhan Sabuncu kansere yenik düştü

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
672a2602784fa370e2d1cd1b.jpg

Sibel Can'ın uzun yıllardır menajerliğini yapan Cengizhan Sabuncu, hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gören 55 yaşındaki Sabuncu'nun karaciğer kanseri ile mücadele ettiği biliniyordu. Acı haberi Sibel Can, sosyal medya hesabından duyurdu.

672a23d0784fa370e2d1cd11.jpg

YAKIN ARKADAŞLARINDAN VEDA

Tanyeli

"Ahhh Cengizhan'ım canım yanıyor tarifi yok ‘ki ifade edebileyim. Hastaneye gelip bütün bir gün yanımda kaldın ,tespihler çektin benim şifam için ,nasıl bir fani dünya bu ,nasıl ani ölüm bu. Telefonuma cevap vereydin keşke şu 2 aydır ilk defa Doktorumun hafta sonu ev izni oldu, o da zaten burnumuzdan geldi hastaneye geri döndük. Keşke telefonuma cevap vereydin yarım saat olsa yüzünü göreydim ama ne sen ,ne de ben nereden bilecektik ki böyle ani ,bu kısacık zamana yazılmış bir ayrılık. Allah'ım annene ve biz sevenlerine tüm dostlarına sabır versin. Mekanın cennet olsun Cengizhan. Ah ciğerimizi yaktın 35 yıllık arkadaşım ,kardeşim ,sırdaşım çok üzgünüm ve inanamıyorum beni beklerken sen."

672a2468784fa370e2d1cd13.jpg

SELEN GÖRGÜZEL

"Nereden bilecektik son görüşmemiz olacağını. Ah Cengizhan"

672a24a1784fa370e2d1cd15.jpg

Linet'e hırsızlık şoku! 'İnsanın emeğine, eşyasına göz dikmek ahlaksızlık.'
Hazal Kaya acı haberi duyurdu! Ünlü müzisyen hayatını kaybetti

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,340Konular
16,410Mesajlar