Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Karahan hakkında şok iddia

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
678eb80f3244a8dcfcd493ae.jpg

Kanal D’de ekrana gelen ‘Neler Oluyor Hayatta’ programına telefonla bağlanan Batuhan Bey, “İstanbul Beykoz’daki evimizi Pelin Karahan, annesi Seher Nural Koçyiğit’e kiralık olarak tuttu. Hatta eşi Bedri Bey de (Bedri Güntay) kefil oldu. 2023’te çıkmak üzere kontrat imzalandı. Fakat çıkmadılar ve ‘İmza bizim değil, sahte imza’ dediler. Ekim 2023’te dava açıldı. Kirayı yıllık peşin ödediler. 2024 Ekim ayında ise ödemeleri gereken kirayı ödemediler. Şu anda icra takibi başlatıldı ve hâlen bir dönüş yok” dedi.

Ev sahibinin iddiaları üzerine Güntay, “İki sene üst üste yüzde 100 zam yaptık. 2021’de 20 bin liradan eve girdik, 40 bin yaptık sonra 70 bin lira oldu. Şimdi 150 bin lira istiyor. TÜFE’ye göre artış yaptım. Kirasının ücretini gönderiyoruz, sürekli iade ediyor. Dava açtım bekliyorum. Arayıp, ‘Evimden çıkın yoksa basına veririm’ diye zaten tehdit etti” karşılığınıverdi.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,427Konular
16,497Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt