Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni İddialar çirkinleşiyor!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6768b99b784fa370e2d2b7f8.jpg

Nara’nın rapçi L-Gante ile aşkını ilan etmesinden sonra sosyal medyadan birbirine gönderme yapan Nara ile futbolcu, bu defa aldatma haberlerine konu oldu. Boşanma aşamasında olan, yaşadıkları her olayı basına ve sosyal medya hesaplarında paylaşarak, tüm özel hayatını ifşa eden ikilinin son olayı ise sosyal medyada tepki çekti. Icardi’nin 2018-2019’da Inter’de oynadığı dönemde eşi Wanda Nara’nın takım arkadaşı Keita Balde ile ilişkisi olduğunu belirterek, kendisini aldattığını gösteren mesajlar ve videoları mahkemeye ilettiği iddia edildi. Balde’nin eski eşi Simona Guatier, “Keita ile Mayıs 2022’de evlendim. Bir rüyada gibiydim ama her şey o gün sona erdi. O tarihten iki ay sonra Icardi bana eşinin Keita ile birlikte olduğunu söyledi. Evdeki kameradan alınan deliller var. Bunlar sadakatsizliğini kanıtlayacak görüntüler” dedi.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,395Konular
16,465Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt