Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Hepsi’de ‘Yalan’ polemiği

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6883eb3eba1ad627b368f539.jpg

Gülçin Ergül’ün, sahne aldığı bir mekânda eski grubuyla çıkardığı ‘Yalan’ şarkısını tek başına seslendirdiği anları “Hepsi benim. Ayrılmakla farkımı belli ettim, üçü yalan” sözleriyle paylaşması yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Instagram hesabından Manifet grubunun konserini paylaşarak, ego göndermesi yapan Yasemin Yörük’e, “Değerimin bilinmediği yere kendimi götürmemek öz bakımdır, ego değil” sözleriyle karşılık veren Ergül’e bir sitem de grubun diğer üyesi Cemre Kemer’den geldi. Ergül’ün psikolojisinin bozuk olduğunu söyleyen Kemer, “Yine şarkın mı çıkacak bilmiyorum ama bunu yapma sana zarar... Bir yakının el atsın, alsın telefonu elinden” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

Kıvılcım’ın dönüşümü

Rock ve alternatif türlerdeki duruşuyla dikkat çeken Kıvılcım Ural, bu kez pop müziğe adım attı. Söz ve müziği kendisine ait teklisi ‘Kalbim Yanardağ’ ile müzik yolculuğunda yeni bir sayfa açan şarkıcı, “Eserim sadece tarz değişikliği değil, aynı zamanda duygusal bir dönüşümün de habercisi” dedi. Ural’ın, renkli ve cüretkâr sahnelerden oluşan klibi dikkat çekti.

icon
icon

7,588Konular
7,701Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt