HABER MERKEZİ-Hakan Sabancı ile uzun süredir aşk yaşayan oyuncu Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Erçel bu kezABtalks adlı Youtube programına katılarak samimi itiraflarda bulundu. Bunu ilk defa yaptığını söyleyen ünlü güzel, aşk hayatını, annesini, çocukluğunu ve bugün yaratılan Hande'yi anlattı.

"BENİ BEN YAPAN BİRÇOK ŞEYİ KAYBETTİM"
Ünlü oyuncuya ilk olarak "Sen kimsin?" sorusu soruldu.
Erçel "Ben kendimi tanımlayamıyorum. İnsanlar beni sana anlatsın isterim. Tam olarak ben de kendimi bilmiyorum, hangi Hande ya da. Çok fazla Hande var ama bunu ben dillendirmeyi tercih etmem insanlar dillendirsin insanlar anlatsın isterim." dedi.
Erçel konuşmasına, "Ben kimim bilmiyorum… Bir zamanlar kim olduğumu çok iyi biliyordum. Ama sonra beni ben yapan birçok şeyi kaybettim. Şimdi yeniden kendimi bulmaya çalışıyorum.” diye devam etti.
ÇOCUKLUĞUNU ÜÇ KELİMEYLE ANLAT
Erçel çocukluğunu üç kelimeyle anlat sorusuna "Neşeli, mutlu ve heyecanlı" cevabını verdi.

"ANNEM CAMDAN SESLENİRDİ"
Genç yaşta annesini kaybeden oyuncu, en güzel çocukluk anısını sorulduğunda annesinin sesinden bahsetti.
"Biz sitede yaşıyorduk. Site yuvarlak şekildeydi. Ortasında bir park vardı. Biz ablamla hep o parktaydık ve akşama kadar o parkta istediğimiz her şeyi yapıyorduk. Ve akşam saatinde annem camdan seslenirdi Hande Gamze hadi eve diye, ben hep annemin o sesini beklerdim eve girmek için. Ne zaman aklıma çocukluğum gelse en güzel anım bu olur. Bilirim ki annem orda ve bize sesleniyor."

HİÇ KİMSEYE DEĞERSİZ HİSSETTİRMEMEYE ÇALIŞIRIM”
Hayatında “değer vermek” kavramının çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayan Erçel, geçmişte kimseye kendini değersiz hissettirmemek için özel bir çaba gösterdiğini belirtti:
“Ben çocukken böyle bir duygu yaşamadım. Bu duyguyu bilmiyordum. Çok el üstünde büyütüldüm. Bu duyguyu sonradan yaşadım. Hayat bana değersiz hissettirdi. O yüzden artık çevremdeki kimseye bu duyguyu yaşatmak istemem.”
"GÜZELLİK ÖNEMLİDİR"
Güzelliğiyle sık sık gündem olan oyuncu "Güzellik önemli midir?" sorusuna samimi cevaplar verdi.
Erçel, "Güzellik önemlidir. Ama sen istediğin kadar çabala istediğin kadar kendini kanıtlamaya çalış sana bakış açısı değişmiyor. Güzelsin ama senin için güzellik ne? İstediğin kadar güzel ol kalbinde kötülük varsa o güzellik görünmez.Güzelsin ama bu başarıyı getirmez. Başarı, senin hayallerine ne kadar yaklaştığınla ilgilidir. İnsanların sadece dış görünüşe bakması yıpratıcı.” dedi.

"ÇOCUK İSTİYORUM"
Erçel çocuk sahibi olmak istediğini de söyledi.
"Bu biraz korkutucu bir şey benim için ama istiyorum da. Benim o kadar kuvvetli bir bağım vardı ki annemle ben de benim canımdan kanımdan biriyle daha bu bağı kurmak isterim.

"ONUNLA YENİDEN KAVUŞACAĞIM GÜNE KADAR YÜZÜYORUM"
Erçel annesinin kaybını anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
Erçel, "Başa çıkabildim mi bilmiyorum. Bu, yüzmeyi öğrendiğiniz bir deniz. Ve ben hâlâ o denizdeyim… Onunla yeniden kavuşacağım güne kadar yüzüyorum.” dedi.
Annesiyle geçirdiği son anıları anlatan Erçel, hastanede yaşadıklarını ve en unutamadığı anı anlattı.
“Sezen Aksu’nun bir şarkısını açtım. O sırada başını çevirip bana baktı. Sessizce birlikte dinledik. Bu anıyı hep saklıyorum.” dedi.

"SESSİZ KALMAYI SEÇİYORUM"
Röportaj boyunca konuşmaktan çok hissetmeyi tercih ettiğini hissettiren Erçel, artık hayallerini gerçekleştirmeden paylaşmamaya karar verdiğini söyledi:
“Konuştuğumda, bir şeyin olmayacağına inanmaya başladım. Enerjisini tükettiğimi hissediyorum. O yüzden artık sessiz kalmayı seçiyorum.” dedi.
Afra Saraçoğlu'nu çabuk unuttu! Mert Ramazan Demir yeni sevgilisiyle dudak dudağa yakalandı

RÜYASINI ANLATTI
Erçel en son gördüğü rüyayı anlattı: "Ablamla bir okyanustayım böyle iskele gibi bir şey var ordan denize atladık. çizgi film yunusları gibi düşün ama yavru ikimize de birer tane yunus geldi sarılıyorum, o kadar güzel bir rüyaydı ki." dedi.

BEN ÇOK AŞIK BİRİYİM
Erçel aşkın hayatındaki yerini “en yüce duygu” olarak tanımladı, kendisinien çok besleyen duygu olduğunu belirtti.
“Ben derin aşık biriyim. Mavi’ye de, köpeklerime de, partnerime de aşığım. Aşk kalbimi dolduran bir şey. Diğer tüm duygulardan daha büyük.” dedi.
İlk görüşte aşka inanıp inanmadığı sorusuna ise,“Çekim başka bir şeydir. Aşk için saygı, güven gerekir. Süpermarkette birini görüp ‘Sana güveniyorum’ diyemezsin. Ama ilk görüşte aşık olabilirsin. Bu bir yolculuk.” cevabını verdi.
Seda Sayan'ı gören tanıyamadı! Yakın arkadaşı Safiye Soyman'dan destek geldi
“ŞÖHRET SENİ KENDİNLE YÜZLEŞTİRİYOR”
Şöhretin hayatına etkileri üzerine de konuşan Hande Erçel, kendini yeniden tanıma sürecinden bahsetti:
“BEN ARTIK TESADÜFLERE İNANMIYORUM”
Erçel, enerjilerin hayatındaki yönlendirici etkisini anlattı.
“Bugün burada olmamız bile bir seçim. Enerjimin daha huzurlu olduğunu hissediyorum. Bu, annemin ardından kendimle geçirdiğim zamanın etkisi.” dedi.

“HAYAT BANA BORÇLU GİBİ HİSSEDİYORUM”
Erçel'e yaşı da soruldu. Samimi bir cevap veren Erçel, “Kendimi 24 gibi hissetmek istesem de 30’lu yaşlarımı seviyorum. Hayat bana borçlu gibi geliyor ama minnettarım” dedi.
"BALIK OLMAYI TERCİH EDERDİM"
En sevdiği rengin “mavi” olduğunu söyleyen Erçel, bu tercihin derin anlamını şu sözlerle anlattı:
“Mavi bana huzur veriyor. Annemi hatırlatıyor. Özgürlüğü çağrıştırıyor. Balık olmayı tercih ederdim sanırım. Deniz, sınırsız ve hâlâ keşfedilmemiş bir dünya gibi.” dedi.

"ÇİÇEK AÇMAYA HAZIRIM"
Röportajın sonunda Hande Erçel’e “Kalbin dışarıda olsa, sana ne derdi?” sorusu soruldu.
“Yorgunum ama hâlâ yeni odalar açmaya, yeni çiçeklerle açmaya hazırım. Yeter demezdi Hande” dedi.
Hande'yi tek kelimeyle özetle sorusu ile program sona erdi. Erçel'in bu soruya cevabı "neşe" oldu.
Ceren Benderlioğlu Eşref Rüya'nın sezon finalinin ardından tatilde! Soluğu Fransa'da aldı