Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Yasmin Erbil Instagram'dan paylaştı! Sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'dan yorum gecikmedi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
686e05f7407805e46c0392fc.jpg

HABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025'te Gönüllüler takımında mücadele eden Yiğit Poyraz, 1 Mayıs akşamı Volkan Çetinkaya'ya yenilerek adaya veda etmişti.

Survivor Yusuf Yıldız eşi Rumeysa Çelik'ten boşandı! Ayrılık açıklamasında dikkat çeken detay

Survivor'dan elenen Poyraz, veda konuşmasında "Yani ne konuşayım çok bilmiyorum. Burası böyle bir yer. Aslında geçen seneden dersimi almıştım. Buradaki anlık, günlük kafa bozuklukları insanın canına mal oluyor. Geçen sene de öyle olmuştu. Bu sene iyi gidişatım vardı ruhsal olarak da mental olarak da iyiydim. Bu da performansıma yansıyordu bence sahadaki. Son 3-4 gündür niyeyse yine şalter attı bende. Bunu dönem dönem yaşıyorum ve bu düelloya denk geldiğinde de bedeli ağır oluyor. Yine geçen sene olduğu gibi aynı şeyi yaşadım." demişti.

686e067a407805e46c039308.jpg

ÖZLEM GİDERDİLER

Şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızı sosyal medya fenomeni Yasmin Erbil ile aşk yaşayan Yiğit Poyraz, elendikten sonra sevgilisine kavuştu.

Evlilik yolunda ilk adımı attılar! Tolga Güleç ile Öykü Cengiz nişanlandı

ÇOCUKLUK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

29 yaşındaki Erbil, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

686e06c3407805e46c03930c.jpg

Instagram hesabından çocukluk halini paylaşan Yasmin Erbil'in fotoğrafına takipçilerinin yanı sıra annesi Nergis Kumbasar ve sevgilisi Yiğit Poyraz da tepkisiz kalamadı.

686e06da407805e46c03930f.jpg

Kısa sürede yoğun ilgi gören paylaşıma Poyraz; ''Delireceğim bak Allah'ım ya'' sözleriyle yorum yaptı.

Sahilden paylaştı! Yasemin Kay Allen'dan yeni Instagram pozları

icon
icon

6,911Konular
7,023Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt