HABER MERKEZİ - Eski Survivor şampiyonlarından Turabi Çamkıran'ın Survivor 2025'e katılacağı uzun süre konuşulurken, Turabi, kadroda yer alacağı haberlerini yalanlamıştı. Sezon başlayınca iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmıştı.
Hakkında soruşturma başlatılmıştı... Turabi'den yeni şarkı! 'Dur Abi, Sus Abi' sosyal medyada gündem oldu
Instagram hesabından paylaşım yapan Turabi, Survivor'a katılmayacağını resmen duyurmuştu.

Turabi mesajında ''Survivor benim yuvam, mutlaka bir gün yine beni yarışırken göreceksiniz ama o sene kesinlikle bu sene değil arkadaşlar. Sağlığım kesinlikle müsaade etmiyor. Şu an sağlığım ve başımda ki dertlerle uğraşmaktayım. Tüm samimiyetimle söylüyorum, bu sene maalesef gelemeyeceğim. Sizi yalan haberlerle kandırmalarına müsaade etmeyin. Şu an şaka veya ters köşe yapacak havamda da değilim. Zaten kadro efsane. Orada ki herkese de kazasız belasız, bol reytingli bir sezon diliyorum.'' ifadelerini kullanmıştı.
İtalya'da aşk başkadır! Hande Erçel - Hakan Sabancı çiftinden yeni romantik pozlar
YILLAR SONRA GELEN İTİRAF
Survivor Turabi Çamkıran, geçtiğimiz günlerde Survivor ve Acun Ilıcalı ile ilgili pişmanlığını dile getirmişti. Turabi'nin yıllar sonra yaptığı itiraf gibi paylaşımında iki kişinin ismini vermesi ise dikkat çekmişti.

''DÜNYADA BİR İLKE İMZA ATIYORUZ''
Turabi, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Turabi, sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı için yeni yazdığı mesajlarla gündemdeki yerini aldı.
Oyuncu Meral Kaplan hakkında dolandırıcılık iddiası! Sosyal medyadan açıklama yaptı
Turabi Çamkıran, dikkat çeken paylaşımında; ''Yeni single parçam bugün itibari ile bitmiştir. Klibi ile birlikte. Dünyada bir ilke imza atıyoruz. Çok yakında..Reality TV Show starlığında bir numara oldum dünyada. Şimdi sıra pop starlığında. Bu hayatta zaten ya topçu olacaksın ya da popçu. Topçu olamadık! Ama popçuluğun kitabını yazacağım. Yeni bir stille! Turkish + English. Birkaç seneye kalma O Ses Türkiye koltuğuna otururum. Demedi demeyin!'' ifadelerini kullandı.

''REYTİNG REKORLARI KIRAR''
Survivor Turabi sonraki mesajına da; ''Az önce bir mesaj aldım arkadaşlar! O Ses Türkiye ile ilgili paylaşımımı gören sayın Acun Ilıcalı, O Ses Türkiye programını tamamen rafa kaldırıp, yerine Yetenek Sizsiniz Türkiye programını getirmeyi planlıyormuş. Umarım birileri beni işletiyordur. Her şeyi bir yana da Yetenek Sizsiniz Türkiye bir daha çekilmeli. Ben ve Acun abi kesinlikle o koltukların ikisine oturmalıyız. Reyting rekorları kırar!'' notunu düştü.
Amerika tatilinden paylaştı! Aşk dolu pozlara romantik yorum