Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Tuğçe Özbudak estetik ameliyatlarla bambaşka biri oldu! İşte, Özbudak'ın son hali...

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689705414e053962fef3a8f1.jpg

HABER MERKEZİ - 2008-2010 yılları arasında ekranlara gelen 'Adanalı' dizisinde canlandırdığı Pınar karakteriyle tanınan oyuncu Tuğçe Özbudak, yaptırdığı estetiklerle seneler içinde tanınmaz hale gelmişti. Ünlü ismin yüzündeki değişim sık sık haber olmuş ve sosyal medyada paylaşılmıştı.

Dilan Çıtak Bodrum'u birbirine katmıştı! Günler sonra yaşananları ilk kez anlattı

Önceki yıllarda '2. Sayfa' programına konuk olan Tuğçe, estetik yaptırdığını kabul ederek; "Dolgu yaptırdıkça dudaklarım sürekli gözüme küçük görünüyor" demişti.

689705da4e053962fef3a8f6.jpg

''PİŞMAN DEĞİLİM''

Dikkat çeken açıklamalarda bulunan Özbudak, "'Adanalı' dizisinden bu yana 12 sene geçti. Üniversiteden mezun oldum, diziye başladım. Tam genç kızlık dönemimdi. Her şeyim tamamen doğaldı. Saçlarımda kaynak yoktu, şimdi biraz var. Doğal bir kızdım" diye konuşmuştu.

689706644e053962fef3a8f9.jpg

YAPTIRDIĞI İŞLEMLERİ SAYDI

Yaptırdığı işlemlerden pişman olmadığını belirten Özbudak; "Burnumda estetik var, dudağımda dolgu, çenemde ve yüzümde botoks var. Yüzümde ise kesinlikle bir tane bıçak izi yok. Çeneme üç ayda bir botoks yaptırıyorum" diyen oyuncu, "İlk dolguyu arkadaşıma özenip dudaklarıma yaptırdım. ‘Pişman mıyım?’ diye sorarsanız kendimden çok memnunum. Fotoğraflarda kötü görünebilir ama o da efektler yüzünden" ifadelerini kullanmıştı.

Havalimanından paylaştı! Can Yaman ve DJ sevgilisinden aşk dolu yeni kare

SON HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

Estetikli haliyle gündeme gelen Özbudak, sosyal medya paylaşımlarına devam ediyor.Son olarak 'İşte Benim Stilim' adlı stil yarışmasında boy gösteren Tuğçe Özbudak, bir süredir ekranlarda yer almıyor.

689707484e053962fef3a8fd.jpg

Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu Tuğçe Özbudak, artık bambaşka biri oldu.

Halit Yukay'dan hiçbir iz yok! Kıvanç Tatlıtuğ 'Kritik saatler' diyerek yardım istedi

Yüzüne çok sayıda estetik yaptıran 43 yaşındaki oyuncu ve sunucu, Instagram'dan yayınladığı yeni fotoğraflarla dikkat çekti. Oyuncunun dudakları, burnu ve çenesindeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

689707584e053962fef3a8ff.jpg

TUĞÇE ÖZBUDAK KİMDİR?

Tuğçe Özbudak, 10 Haziran 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Bilkent Üniversitesi'nden mezun olan Özbudak, oyunculuğa 'Aloya' adlı diziyle başladı. Özbudak asıl tanınırlığını ise 2008-2010 yılları arasında yayınlanan Adanalı dizisindeki Pınar karakteriyle yakaladı.

689707d74e053962fef3a903.jpg

Özbudak, yıllar sonra katıldığı moda programıyla gündeme geldi. İşte Benim Stilim 2016 yarışmasına katılan Tuğçe Özbudak, finalist olmayı başarmıştı. Tuğçe Özbudak, Melikhan Kılıçarslan ile Eylül 2020'de nikâh masasına oturdu.

Tuğçe Aral'dan Berk Oktay'a taciz suçlaması! Avukatı aracılığıyla iddialara yanıt verdi

icon
icon

8,100Konular
8,213Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt