HABER MERKEZİ - Sahra Işık ve İdris Aybirdi 2019 yılında dünyaevine girmişti. Çift geçtiğimiz yıl yaptığı açıklamada bebek beklediklerini duyurmuştu. Eşiyle birlikte Paris'e giden Işık, Eyfel Kulesi'nin önünde bebeğinin cinsiyetini açıklayarak erkek bebek beklediklerini ifade etmişti.
Survivor Yiğit Poyraz elendi, Pınar Saka'dan olay paylaşım! 'Bunun adına kalleşlik denir'
DUYGUSAL PAYLAŞIM
Artık anne olmak için gün sayan Sahra Işık, 33. haftadan fotoğraflar paylaştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Sahra Işık, "Meğer ben suymuşum. İçimdeki akvaryumda bir insan büyüyebilirmiş. Meğer beslemeye muktedirmişim. Sütmüşüm ben, ilaçmışım, balmışım. Meğer kokum birine cennetmiş, sığınakmış, yuvaymış" yazdı.

EŞİNİN ALDIĞI KİLOLAR DİKKAT ÇEKTİ
Sosyal medyayı sık kullanan Survivor Sahra, 953 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından paylaşımlarına devam ediyor.
Furkan Andıç sevgilisi Aybüke Pusat'a olan aşkını anlattı
Eşi İdris Aybirdi ile birlikte bebek odasını hazırladıkları anları yayınladı. Videoda Sahra Işık'ın eşinin aldığı fazla kilolar, takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Sosyal medya kullanıcıları, 'Sahra'nın kilolarının kime gittiği belli oldu', 'Sahra eşiyle birlikte aş ermiş galiba', 'Çok tatlı görünüyorsunuz', 'Eşini tanıyamadım ne olmuş öyle' şeklinde yorumlar yazdı.
İtalya'da romantik kaçamak! Ziynet Sali 50. yaşını eşiyle birlikte kutladı