HABER MERKEZİ - Sevilen yarışma programı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran eski milli atlet Nagihan Karadere, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Survivor 2025'e katılıp katılmayacağı sezon öncesi merak konusu olan başarılı isim Nagihan Karadere, sakatlığının tam geçmemesinden dolayı yarışma başlamadan yer almayacağını açıklamıştı.
Tuğçe Aral'dan Berk Oktay'a taciz suçlaması! Avukatı aracılığıyla iddialara yanıt verdi
Sivri dilli sözleriyle sık sık adından söz ettiren parkurların kraliçesi Nagihan Karadere, Survivor'da Aleyna Kalaycıoğlu ile yaşamış olduğu kavgayla yarışmada çok konuşulmuştu.

Survivor Nagihan Karadere, sunucu ve oyuncu Esra Sönmezer'in YouTube'daki kanalında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Baba oğul mahkemelik olmuştu! Ahmet Tatlıses'ten 'dava' açıklaması
''BENİ KISKANIYORLAR''
''Seni en çok kim kıskanıyordu orada?' sorusuna Nagihan, ''Çok var. İsim olarak çok az insan beni kıskanmıyordu. Mesela Nefise kıskanmaz, Merve kıskanmaz, Pınar kıskanmaz geri kalan hepsi kıskanır. Bir Damla kıskanır, Seda, Ayşe, hepsini ekleyebilirsin. İnsanların beni Survivor'da istemelerini kıskanıyorlar. Herkes ikili oynuyor, hatta ikili değil onlu oynuyor. Senin gibi halk insanı çok seviyor. Etki tepki gösteriyoruz insanlar bundan mutluluk duyuyor. Eleştirecek yer arıyorlar'' diye konuştu.

SURVİVOR'DA TUVALET VAR MI?
Survivor'da en çok merak edilen konulardan biri olan adada tuvalet var mı yok mu konusu da programda ele alındı. Sönmezer'in 'Tuvaletinizi nereye yapıyordunuz?' sorusuna Nagihan; 'Mesela şu ağacın dibine' cevabını verdi.
Survivor Almeda Baylan'ın eşi paylaştı! Boşanıyorlar mı?
''HAYATIMDA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ''
Sunucu Sönmezer'in 'Yarışmadan sonra hayatında ne değişti? Sapıkların oldu mu, hayranların oldu mu? Fake hesaplardan yürüyenler oldu mu? Neler oldu?' sormasına üzerine Nagihan; ''Oldu tabi ki hayatımda çok şey değişti. Sporcuyken de başarılıydım ama bu kadar göz önünde değildim. Sadece Fenerbahçe ve atletizm ve spor camiasında tanınan bilinen biriydim. Evlendim, çocuğum oldu. Normal ev hanımı moduna düştüm. Ta ki Survivor olana kadar'' diye konuştu.

''DM'DEN ÇOK YAZAN OLDU''
Survivor Nagihan, 'Hangi ünlüler sana DM'den yürüdü' sorusuna da; ''Çok yürüyenler oldu. İsim veremem. Evliler, barklılar var. Hangi birini söyleyeyim. Şu an hepsi evlendi. Hiçbirine cevap vermedim. Ben ünlü erkek sevmiyorum. Çünkü çok egolu oluyorlar, çok çapkın oluyorlar, paraları oluyor ama yedirmiyorlar. Aşırı derecede cimri oluyorlar. Hiçbir şey yapmıyorlar. Takıldıklarım oldu, görüştüklerim oldu. Denedim, yapabilir miyiz diye. Sonra gerek yok dedim.'' diye konuştu.
Demet Akalın’a dava şoku! Eski dansçısından maaş ve sigorta iddiası
NAGİHAN KARADERE'DEN SEVGİLİ AÇIKLAMASI
Şu an hayatında biri olduğunu itiraf eden Survivor Nagihan, ''3-4 aydır bir iş insanı ile aşk yaşıyorum. Şu an küsüz ama hayatımda bir şekilde var. Abidik gubidik sebeplerden küstük. İstanbul'da yaşayan düzgün biri. Şişli'de yaşıyor. İlk adımı o attı'' diyerek özel hayatına dair detayı ilk kez açıkladı.

''ÇOK KAZANDIM, GÜZEL KAZANDIM''
41 yaşındaki Nagihan Karadere, Esra Sönmezer'in 'Survivor'dan iyi para kazanabildin mi?' sorusuna, ''Çok kazandım, güzel kazandım. Rakam vermeyeyim ama güzel kazandım. Bölüm başı alıyoruz. Ödüller de alıyoruz. Ben mesela ev kazandım, araba kazandım Survivor'dan. İstanbul'da Sancaktepe'de iyi bir marka reklam olmasın şimdi. Murat Ceylan'la ortak kazanmıştık, haklarımızı birbirine sattık. Ben Murat Ceylan'a sattım. Araba kazandım, ev kazandım. Arabayı sattım. Boşanma sürecindeydim, ayrılıyordum. O araba da benim için çok büyüktü. Benim kullanabileceğim bir araba değildi, sattım. Evime ayırdığım için evime harcadım.'' yanıtını verdi.
Burak Çelik baba oldu! İşte bebeğiyle ilk fotoğrafı