HABER MERKEZİ - Ocak ayında başlayan Survivor 2025, 13 Haziran tarihinde İstanbul'da sona erdi. Adem Kılıççı ve Batuhan Karacakaya'nın finale kaldığı yarışta şampiyon Adem Kılıççı oldu. Adem Kılıççı, yarışma sonrası katıldığı Hürriyet'in Youtube kanalında açıklamalarda bulunmuştu.
Survivor'dan olaylı şekilde ayrılmıştı! Hikmet Tuğsuz'un yeni rotası belli oldu
Yağmur Banda ile görüşmeyen şampiyon isim, "Survivor'da beni en çok hayal kırıklığına uğratan isimler, Yağmur hayal kırıklığına uğrattı Aycan son zamanlarda beni hayal kırıklığına uğrattı. Hikmet zaman zaman uğratıyordu." ifadelerini kullanmıştı.

''SURVIVOR MEMNU''
Adem, sözlerinin devamında; ''Bu seneki Survivor çok zordu. Bu yıl kadro çok değişkendi, bir gün aileden bahsedenler yarın değer yargılarını unutanlar... Ben şey diyordum Survivor Memnu. Survivor'da kimseye aşık olmadım. Bu yıl adım birçok kişiyle çıktı, bir şeyleri yakıştırıyor olabilirler.'' diye konuşmuştu.

AYCAN YANAÇ İLE AŞK İDDİASI
Survivor 2025 şampiyonu Adem Kılıççı, adının aşk dedikodularına karıştığı Aycan Yanaç ile iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı. Aycan Yanaç, elendikten sonra Adem Kılıççı ile aralarında aşk olduğu iddialarına da yanıt vermişti.
Survivor Aycan; ''Adem ile aşk haberim çıktı, ben ona ağabey diyorum ne aşkı. Öyle bir şey yok. Öyle bir şey olmanın imkanı yok. Ağabey diyorum. Bana dışarıda da 'sarı fırtına' derdi. Tamamen sosyal medyanın yaptığı bir şey. Yakıştırdıkları için.'' sözlerini kullanmıştı.
Burak Özçivit ile Fahriye Evcen boşanıyor iddiası! Ayrılık dedikodularına inat peş peşe paylaştı
SURVIVOR 2026'YA KATILACAK MI?
Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Adem Kılıççı, takipçileriyle soru cevap yaptı. Survivor şampiyonu, bir takipçisinden gelen ''Ağabey Aycan'la adada tartışmıştınız, barıştınız mı? Cevap verirsen mutlu olurum.'' sorusuna, ''Şu an bir problem yok. Evet konuşuyoruz bakalım, buzları eritebilecek miyiz'' yanıtını verdi.

''AMELİYAT OLACAĞIM''
Kılıççı, daha sonra ise başka bir hayranından gelen ''Gelecek sezon Survivor'da olacak mısınız?'' sorusuna ilk kez çok net bir cevap vererek, ''Eylül gibi dizimden ameliyat olacağım. Bu sezon olmam imkansız. Kazandığımız kupanın tahribatları bitmedi daha. Öncelik her zaman sağlığımız'' sözlerini kullandı.
Bu yanıtla birlikte Adem'in Survivor 2026 kadrosunda yer almayacağı kesinleşti.
Kenan İmirzalıoğlu'ndan eşine doğum günü sürprizi! 'Hem harbi hem Barbie'