Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Safiye Soyman vefat eden oğlu Harun Akaröz'ü duygusal mesajla andı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6886f5760e2c3c6ca81716d2.jpg

HABER MERKEZİ - Safiye Soyman'ın, 24 yıldır kas güçsüzlüğü, dengede bozukluk, yürüme ve konuşma aksaklığı ile kendini belli eden ve merkezi sinir sistemini etkileyen bir hastalık olan MS ile mücadele eden oğlu Harun Akaröz, 26 Temmuz 2024'te Burdur'da fenalaşıp hastaneye götürülmüştü.

İtalya'da aşk başkadır! Hande Erçel - Hakan Sabancı çiftinden yeni romantik pozlar

Solunum yetmezliğine bağlı şikayetleri bulunan Akaröz, 27 Temmuz'da hastanede yaşamını yitirmişti. Akaröz’ün cenazesi defnedilmek üzere Bodrum’a getirilmişti.

6886f4670e2c3c6ca81716c8.jpg

''ELLERİMLE YIKADIM"

Safiye Soyman, "Allah kimseye evlat acısı vermesin. Gitti benim oğlum, üstüne bir sinek konsun istemezdim. Çok iyi bakardım. Çekimden geldim, beni bekliyormuş. Ben geldim bir hafta sonra vefat etti. Morgda ellerimle yıkadım. Gülerek gitti benim çocuğum" demişti.

6886f4760e2c3c6ca81716cb.jpg

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Ünlü şarkıcı, hayatını kaybeden oğlu Harun Akaröz'ü 1. ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan yazdığı duygusal bir mesajla andı.

6886f4990e2c3c6ca81716ce.jpg

Oğlunun fotoğrafını paylaşan Soyman; ''Ah benim canım oğlum, sensiz geçen bir yıl'' sözleriyle takipçilerini duygulandırdı.

Turabi'den yıllar sonra Survivor itirafı! Acun Ilıcalı pişmanlığını isim vererek ilk defa açıkladı

icon
icon

7,662Konular
7,775Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt