Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni HABERLER: O Ses Türkiye 2025 ne zaman başlıyor? Melike Şahin'den Acun Ilıcalı açıklaması

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
679cc8de7c2b816822367512.jpg

HABER MERKEZİ - O Ses Türkiye, bu yıl yeni jüri kadrosuyla ekranlara geliyor. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Beyazıt Öztürk, Melike Şahin, Hadise, Gökhan Özoğuz gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye 2025'te jüri koltuğunda ilk kez oturacak olan ünlü şarkıcı Melike Şahin, program hakkında açıklamalarda bulundu.

''ÇOK ŞAŞIRDIM''

Melike Şahin, yarışma için teklif aldığında yaşadığı şaşkınlığı anlattı. Ünlü isim "Çok şaşırdım. Eee yani ben ne alaka diye düşündüm. Sonra ama yani enine boyuna düşününce ya neden olmasın ya çok eğlenceli bir şeye benziyor dedim. Gerçekten de öyleymiş ama." diye konuştu.

''OLUYOR OLUYOR''

Melike Şahin, 'Oluyor oluyor. Ben tabii tam ısınamadım ama beni şöyle bir bekleyin 5. ya da 6. bölümde akacağım gibi hissediyorum.' ifadelerini kullandı.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,395Konular
16,465Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt