Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni HABERLER: Manifest Mina yıllar önce yazdığı tweetler için için özür diledi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68933ed5421207265ec10a44.jpg

HABER MERKEZİ - 'Manifest' grubu üyelerinden Mina Solak, 2017 yılında yazdığı tepki çeken mesajlar için sosyal medya hesabından özür diledi.

Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy boşanıyor mu? Saatler sonra dikkat çeken paylaşım

'Big5' yarışmasıyla bir anda üne kavuşan 'Manifest'in grup üyesi Mina Solak, yıllar önceki paylaşımlarının gündem olmasının ardından sosyal medyadan yeni bir açıklama yaptı.

68933f79421207265ec10a4e.jpg

YAZDIKLARI İÇİN ÖZÜR DİLEDİ

Tartışmaların odağındaki Solak, 2017 yılında 16 yaşındayken yaptığı bazı paylaşımların yanlış anlaşıldığını ve kırıcı bulunduğunu belirtti.

68933f88421207265ec10a50.jpg

Solak, pişmanlığını dile getirdiği gönderisinde; ''“Bir süre önce 2017’de atmış olduğum tweet’ler gündem oldu. Bir kısmı yanlış anlaşıldı, bir kısmı ise ettiğim gerçekten çok gereksiz laflar. 16 yaşımdaydım, yaşım küçüktü düşünemedim demeyeceğim; o zaman da düşünmeliydim. Laf olsun diye konuşmuşum. Hayatımın her yerinde, her renkten, her görüşten ve yönelimden insanla birlikte çalışıyor ve yaşıyorum. En yakınlarım bile onlar. Bahsettiğim kılık kıyafetleri en başta ben giyiyorum. Hiç kimseye laf söylemek haddim olamaz. Bu anlamda geçmişte yaptığım bu saçmalamadan dolayı incittiğim herkesten özür dilerim.” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu hamile olduğu için mi evlendi? Sitare Akbaş ilk kez konuştu

SEVGİLİSİNDEN DESTEK GELDİ

Mina Solak'ın sevgilisi Anıl Daldal'dan kız arkadaşına destek paylaşımı gecikmedi.

68933ffa421207265ec10a57.jpg

İşte, o mesaj:

“Merhaba sevgili ailem, son zamanlarda sağda solda benimle ve hayatımdaki insanla alakalı bir sürü iyi kötü şeyler yazıldı çizildi. Birileri başarılı olduğunda, onun açığını yakalayıp ayağını kaydırmak isteyen bir sürü kişi olacaktır. Ama bilmiyorlar ki anında ayağa kaldıracak bir kitlemiz var. Siz zaten benim en büyük gururum olduğunuz için bu tarz muhabbetlere kimle alakalı olursa olsun girmiyorsunuz. Gerçekten harika bir kitleye sahibim. Bizimle alakalı da sizi rahatsız eden şeylere asla cevap vermeyin, bizim parolamız sevgidir. Müziğimizle, yaptığımız güzel şeylerle ve birbirimize sarılarak hayatımıza devam edeceğiz. Bu sektörün kötü tarafıyla asla işimiz yok. Bizimle alakalı konuşup, paylaşacağınız tek şey konserler, şarkılar ve kendi anılarınızdır. Bunu zaten herkes biliyor.Sizi seviyor, güzel kalplerinizden öpüyorum.”

68934009421207265ec10a59.jpg

''HER ZAMAN YANINDAYIM''

Anıl Daldal, daha sonra yazdığı yorumla da dikkat çekti. Daldal; 'Merak etme, her zaman yanındayım' ifadelerini kullanarak destek mesajını yineledi.

Şener Şen, Alzheimer oldu iddiası! Usta sanatçıdan tek fotoğrafla yanıt

icon
icon

8,032Konular
8,145Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt