Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Kerem Bürsin ve sevgilisi Melisa Sabancı Tapan ayrıldı mı?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68653f3e280d2d4b642bffe8.jpg

HABER MERKEZİ - 38 yaşındaki yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, hem aşk hayatıyla hem de oyunculuğuyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bürsin'in geçtiğimiz aylarda bir süredir Sabancıların torunu Melisa Tapan Sabancı ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

Son Dakika: Kurtlar Vadisi'nin Kibritçi Cevat'ı Şekip Taşpınar hayatını kaybetti

Kanal D'de ekrana gelen 'Güneşi Beklerken' dizisiyle üne kavuşan Kerem Bürsin, magazin basınında manşetleri süslemeye devam ediyor.

68653fc4280d2d4b642bfff1.jpg

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz haftalarda 'Aramızda Kalmasın' programında soruları yanıtlayan ve Melisa Tapan ile sürpriz ilişkisi hakkında konuşan Bürsin, "Güzel gidiyor, normal bir ilişki. Mutluyuz, ben mutluyum. Daha fazla ne diyebilirim onu da bilmiyorum." demişti.

İşte Yasmin bebeğin son hali! Zeynep Sever Demirel tatilden paylaştı

Bürsin, evlilik hakkında "İster istemez insan düşünüyor tabii. Bazen şey de düşünüyorum acaba çok mu yaşlıyım. Şanslıysam herhalde olur. " ifadelerini kullanmıştı.

68654007280d2d4b642bfff6.jpg

AYRILIK VAR MI YOK MU?

İlişkilerini gözlerden uzak şekilde yaşayan ikilinin ayrılık kararı almasının hemen ardından tekrardan barıştıkları öğrenilmişti.

Katıldığı bir etkinlikte görüntülenen ünlü oyuncu, aşk hayatıyla ilgili soruya çok kısa bir cevap verdi.

6865403b280d2d4b642bfff8.jpg

2. Sayfa'nın haberine göre; Bürsin, sevgilisi Melisa Sabancı Tapan'la ilgili soruya; ''Özele çok önem veren iki insanız. Güzel gidiyor'' yanıtını verdi.

Doğum gününde aşka geldi! Mert Demir'den romantik kutlama

icon
icon

6,918Konular
7,030Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt