Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Gül Onat'ın sağlık durumu nasıl? Gül Onat ne kanseri?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68aeb61efc0725e239a7d971.jpg

HABER MERKEZİ - 71 yaşındaki usta oyuncu Gül Onat, Sihirli Annem dizisindeki Perihan teyze karakteriyle hayatımızda yer elde etti. Uzun süredir ekranlarda yer almayan sanatçının pankreas kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkmıştı.

Özge Borak üniversiteli oldu! Okulunu sır gibi sakladı: Hangi bölümü kazandığını ilk kez açıkladı

Aramızda Kalmasın programına katılan usta oyuncu yakalandığı pankreas kanser hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulunmuştu.

68aeb7e4fc0725e239a7d98d.jpg

''SAKIN İHMAL ETMEYİN''

Ailesinde kanser hastası olduğunu söyleyen Onat, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben çok kendimi dinleyen ve kontrol ettiren bir insandım. Sakın ihmal etmeyin. Doktor pankreasta ciddi bir sorun var dedi. Çok başında görünüyor dediler. Doktor bunu alırım dedi. Ben de hesapladım 10 gün sonra mı olayım daha mı önce ameliyat olayım. 'Bayram giriyordu araya. 10 gün sonra ölürsem biraz daha yaşayayım dedim. 45 dakikalık ameliyat sürdü 8 saat. Doktor her dakika başımda. Benim lafım 'bu hastaneden çıkamayacağım.' Allah can düşmanıma vermesin. Çok zor bir süreçti gerçekten. Ne zaman öleceğim acaba diyorum.''

İşte Kaan Aslan'ın son hali! Çiçeği burnunda anne Ece Çelik paylaştı

Pankreas kanseri tedavisi devam eden başarılı oyuncu Gül Onat, geçtiğimiz günlerde "Tedavi günleri" notuyla paylaşım yapmıştı.

68aeb7f9fc0725e239a7d98f.jpg

SON SAĞLIK DURUMUNU AÇIKLADI

Sevenlerinin sağlık durumunu merak ettiği usta isim, sosyal medya hesabından yeni bir açıklamada bulundu. İki işlem gördüğünü söyleyen Gül Onat, sonuçlarının temiz çıktığını paylaştı.

''İKİ İŞLEM GÖRDÜM''

Pankreas kanseriyle mücadelesi devam eden usta sanatçı, kemoterapi görmeye devam ediyor. Onat, takipçilerini son durumuyla ilgili bilgilendirdi.

68aeb809fc0725e239a7d991.jpg

Yeni karesini yayımlayan Onat, "Dostlar, iki işlem gördüm. Şükür hepsi temiz çıktı. Şimdi zehirterapiye devam. Sizleri bilgilendireceğim sürekli, hepiniz sağlıkla kalın" sözleriyle mutlu haberi duyurdu.

Ünlü komedyen hakkında şoke eden taciz iddiası! Mesut Süre'den ilk açıklama

icon
icon

8,743Konular
8,852Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt