HABER MERKEZİ - 'Bensiz Olsun', 'Aşkından Ölmem Mi Lazım', 'Ben Ağlarım', 'Arada Bir' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Fulden Uras'ın anne özlemi dinmek bilmiyor.
Son Dakika: Oyuncu Emre Törün hayatını kaybetti
Fulden Uras'ın annesi Müge Akkoyunlu, 2017 yılında geçirdiği ağır enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM
Vefat eden annesine özlemi her geçen gün artan şarkıcı, annesinin 8. ölüm yıl dönümünde duygulandıran bir mesaj yazdı.
Son Dakika: 'Testo Taylan' gözaltına alındı! İlk ifadesi ortaya çıktı
İşte, Uras'ın o paylaşımı:

''Bugün tam 8 yıl... 8 yıl önce bugün, kalbimin yarısı gitti. Bugün, hayatta en çok sevdiğim kadına, anneme... Mügoş'uma veda ettiğim gün. Hala inanamıyorum bazen, yokluğuna alışamadım. Sesini duymayalı, elini tutmayalı, sarılıp ağlamayalı tam 8 yıl... Ama acısı dün gibi. İçim hala paramparça. Bir yanım hala senin kokunu özlüyor, saçlarını okşamanı, bana 'kızım' deyişini.. Onsuz kaldım. Çaresizim. Ne zaman yorulsam, ne zaman üzülsem, bir ses arıyorum.. Senin sesini. Yok. Ben sana Mügoş derdim ya hani. O kelime sadece sana aitti çünkü. Ve artık o da sustu içimde. Bugün seni toprağa verdiğim günün yıl dönümü... Ama kalbimde, aklımda, dualarımda hala hayattasın. İyi ki benim annem oldun. İyi ki Mügoş'um sendin. Seni çok seviyorum. Ve seni çok özlüyorum''

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu hastanelik oldu! Paylaşımıyla sevenlerini korkuttu