HABER MERKEZİ - Tedavi gördüğü hastanede 2 Ocak'ta vefat eden usta sanatçı Ferdi Tayfur'un küs olduğu kızı Tuğçe Tayfur, babasının ölümünün ardından sessizliğini bozarak ilk paylaşımını yapmıştı.Cenaze töreninde ünlü sanatçısının vefatından önce arasının bozuk olduğu Ferdi Tayfur’un kızı ile aile bireyleri arasında kavga çıkmıştı.
Cannes'da Hande Erçel rüzgarı! Kırmızı halının yıldızı oldu
Cami avlusundaki tabutun başına gelen Tuğçe Tayfur ile eski eşi, sinema sanatçısı Necla Nazır'ın tabutun başına geldiği dakikalarda yuhalama sesleri yükselmişti.

DAVALIK OLDULAR
Soyadı kriziyle başlayan baba kız arasındaki anlaşmazlık mahkemeye taşınmıştı. Ferdi Tayfur kızının 'Tayfur' soyadını ticari amaçlı kullanmasına karşı dava açmıştı. Kızı Tuğçe Aydın Tayfur ise sosyal medyadan tepki göstermişti.
Ferdi Tayfur avukatı Hakan Tamgüç aracılığıyla sosyal medya hesabında şu açıklamayı yapmıştı:
Alıntı Metni
''SENDEN KURUŞ İSTEMİYORUM''
Tuğçe Tayfur, babasıyla yaşadığı anlaşmazlık sonrası sosyal medya hesabından bir video yayınlamıştı.
Survivor'da şoke eden olay! İsmail Balaban'ın aldığı ceza belli oldu
Babasına sitem dolu sözler eden Tuğçe Tayfur, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Tayfur soy ismimi bana leylekler vermedi. Babamsın ya ondan Tayfur soyadım. İsim hakkı talep etmişsiniz. Ben, paranızın bittiğini bilseydim eşimle yardımcı olurdum size. Siz ne dediyseniz baba olarak onu yaptım ben ama kötü yine ben oldum. Allah var gam yok. Bu işin bir de inanmadığın ahireti var be baba. Olur, sorun yok. Tuğçe Aydın olarak devam ederim. Şarkılarına gelince de 'Babamın Şarkıları' albümünün temel amacı senin o dönem rahatsızlığından dolayı şarkı söyleyememenden kaynaklı, yeni neslinde şarkılarını hatırlamaları bilmeleriydi. Bu bir projeydi. O albümde de seçilen şarkılar tamamen söz müzik sana ait olanlardı, özellikle onlar seçilmişti. Yoksa ben de bilirdim Ahmet ağabeyin yazdığı daha çok bilinen 'Bana Sor' gibi şarkıları söylemeyi. Albümün bütün giderleri de sevgili Bülent Seyhan tarafından yapıldı. Bir kuruşun geçtiyse bana evlatlarımın hayrını görmeyeyim! Neyin düşmanlığı bu? Yeğenin arkamdan konuştu diye sesimi çıkardım diye bu nasıl kin? Al yeğenlerin senin olsun baba! Ben arkandan iş çevirmiyorum, neyse söylüyorum, senden bir kuruş istemiyorum, Al soyadın senin olsun. Peki"
''ÇOCUKLARIMIN RIZKINI SİZE YEDİRMEYECEĞİM''
Tuğçe Tayfur, daha sonra yaptığı başka bir açıklamada şu sözleri kullanmıştı:
Alıntı Metni
DÜKKANINI KAPATTI
2 Ocak 2025 günü hayatını kaybeden usta sanatçı Ferdi Tayfur'un küs olduğu şarkıcı kızı Tuğçe Tayfur, eşi Muhammet Aydın ile birlikte açtığı Tarabya'daki giyim mağazasını kapatmıştı.
Usta oyuncu ölümden dönmüştü! Settar Tanrıöğen son sağlık durumunu açıkladı
Mağazalarına tek tek kilit vuran Tuğçe, bu marka yüzünden babası Ferdi Tayfur ile davalık olmuştu. Tuğçe Tayfur'un eşi Muhammet Aydın'dan boşanıyor iddiaları basında sık sık yer almıştı.

İMALI PAYLAŞIM
Tuğçe Tayfur, bugün Instagram hesabından yazdığı mesajla merak uyandırdı. 'Evlatlarımız için çabaladığımız işimize göz diktiniz' ifadesini kullanan Tayfur'un paylaşımı şu şekilde:
''İŞİMİZE GÖZ DİKTİNİZ''
''Gece gündüz çalışarak evlatlarımız için çabaladığımız işimize göz diktiniz. Milyonlarca zarara uğrattınız! Yaşlı bir adamı aldığı ilaçların ağırlığından manipüle edip düşman ettiniz. Şu an duruşma başlamak üzere. Ya Allah bismillah Allah-u Ekber! Ne diyim ki? Biz kalkarız ayağa da bu çocukların hakkını siz nasıl ödersiniz bakacağız''

Çocuklarının olduğu fotoğrafı yayınlayan Tayfur, gönderisinde eşi Muhammet Aydın'ın sosyal medya hesabını etiketledi.
Boğa burcundan gelen 10 yıldız! İşte boğa burcu olan ünlü isimler