Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Dilan Çıtak 27 Temmuz'da Bodrum'da polisle yaşananları ilk kez anlattı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68965af74e053962fef3a608.jpg

HABER MERKEZİ - 73 yaşındaki ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, 27 Temmuz günü Bodrum'da yaşadığı olayla gündeme gelmişti. Polislerin "dur" ihtarına uymayarak aracını polislerin üzerine sürmesi üzerine gözaltına alınan Çıtak, işlemlerinin ardından serbest bırakılmıştı.

Tuğçe Aral'dan Berk Oktay'a taciz suçlaması! Avukatı aracılığıyla iddialara yanıt verdi

Dilan Çıtak, Bodrum'da polis ekiplerinin 'dur' ihtarına uymaması ve iddiaya göre arabasını polis ekiplerinin üstüne sürmesi üzerine ortalığı birbirine katmıştı.

68965ba94e053962fef3a613.jpg

Polis, silahını çekip Çıtak'ın araçtan inmesini istemişti. Dilan Çıtak'ın aracı tekrar hareket ettirmesi üzerine polis havaya ateş açmıştı. Bir süre sonra araçtan inip başka bir otomobile binen Dilan Çıtak, sonra tekrar kendi kamyonetine binip kendisini araca kilitlemişti.

68965bf44e053962fef3a61b.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Yaşanan bu olayın ardından gözaltına alınan Dilan Çıtak, "Ben İbrahim Tatlıses'in kızıyım" ve "Bana ünlü olduğum için böyle yapıyorsunuz" diyerek tepki göstermişti.

Baba oğul mahkemelik olmuştu! Ahmet Tatlıses'ten 'dava' açıklaması

Çıtak, 'Görevli memura tehdit ve görevini yaptırmama' suçlarından adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

68965c614e053962fef3a61f.jpg

OLAYI İLK DEFA ANLATTI

Yaşanan olayın ardından günler sonra sessizliğini bozan 35 yaşındaki şarkıcı, sosyal medya hesabından o gün yaşananları ilk defa açıkladı.

Burak Çelik baba oldu! İşte bebeğiyle ilk fotoğrafı

''POLİSİN ÜZERİNE ARABA SÜRMEDİM''

Kendisini savunan Çıtak, Bodrum'daki olayı ilk olarak şu sözlerle ifade etti:

''Hakkımda yapılan son haberlerde olay, eksik ve yanlış şekilde aktarılmıştır. Olay günü, bir ambulansa yol verdim ve ceza yedim dur ikazı ile durdum fakat görevli memurun oradaki kazadan ötürü gergin ve agresif bir ruh halinde olduğunu düşünüyorum. Bu ortamda kameraların bizi görüntüleyeceğini öngördüğüm için araçtan inmek istemedim. Olayda polisin üzerine araba sürmediğim görüntülerde mevcut. Avukatlarımız da zaten diğer kamera kayıtlarının dosyaya kazandırılmasını talep ettiler bu görüntüler ile durum daha net anlaşılacaktır. Olay anı ifadelerim 'Ünlüyüm, bu yüzden çekecekler, inemiyorum' ve 'bu kişisinin kızıyım bu yüzden çekecekler, inemiyorum' şeklindeydi. Bu bir imtiyaz talebi değil; Tam aksine, haksız yere bir algı yaratılmasına sebep olacak bir görüntü vermek istemeyişimin ifadesidir. Ancak bu sözler ve görüntüler montaj ve kurgu ile bağlamından koparılarak servis edilmiştir. Yargısız infaz yapmadan önce röportajımı izlemenizi isterim. Umarım herkes empati yapar. Bu olay yaşandığında kimse benim yerimde olmak istemezdi. Olayın tamamı yargı sürecinde olup, gerçeğin ortaya çıkacağına inancım tamdır. Saygılarımla, Dilan Çıtak'

68965c8d4e053962fef3a625.jpg

''GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAK''

Ünlü isim, sonraki paylaşımında da; ''Arada bana ulaştırılan, beyanıma inanmakta güçlük yaşayan yorumlara istinaden, şunu hatırlatmak isterim ki, talep ettiğimiz kamera kayıtları savcılık dosyasına girecek. Eğer benim bugünkü kamuoyuna olan beyanım bu kayıtlarla örtüşmezse, en zor durumda kalacak olan kişi yine ben olurum. Dolayısıyla, akıl yürütmek çok zor değil; kimse kendi eliyle kendini zor duruma sokmak istemez. Görüntüleri şu an paylaşmam hukuken mümkün değil, ancak yargı süreci tamamlandığında gerçekler tüm netliğiyle ortaya çıkacak. Amacım, kötü niyetlileri ikna etmek değil; beni sevip de yanlış anlamış olanlara gerçeği ulaştırmaktır. Kötü niyet her koşulda kötü kalır. Sevgiler...'' sözleriyle yaşadıklarını ilk kez paylaştı.

Hadise mi Jennifer Lopez mi? Melisa Döngel tarafını seçti

icon
icon

8,100Konular
8,213Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt