Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Beste Kökdemir'in bebeğinin cinsiyeti belli oldu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68773178d13a6e6d2d96b545.jpg

HABER MERKEZİ- 'Tatlı Küçük Yalancılar', 'Alya', 'Not Defteri' ve 'Çıplak Gerçek' gibi yapımlarla adını duyuran Beste Kökdemir, uzun süredir iş insanı Fazlı Erdinç Çatak ile aşk yaşıyordu.Mayıs ayında evlenme teklifi alan ve Çatak'a "Evet" yanıtını veren diyen Kökdemir, 4 Temmuz'da nikâh masasına oturdu.

Son Dakika: Oyuncu Emre Törün hayatını kaybetti

Beste Kökdemir, düğünden hemen sonra yaptığı sürpriz paylaşımla, güzel haberi duyurmuştu. Kökdemir, ultrason görüntüsünü paylaşarak anne olacağını açıklamıştı.

687732bdd13a6e6d2d96b550.jpg

TEPKİLERE YANIT VERDİ

Düğün günü hamile olduğunu açıklayan oyuncu, gelen eleştirilere şu sözlerle yanıt vermişti.

687732f8d13a6e6d2d96b552.jpg

"Çok fazla kaale almamakla birlikte biraz kolektif düşündüğümde bu zihniyetler için üzgünüm tabii ki. Çünkü bu ülkeye bir çocuk getiriyorum. Doğruyu, dürüstlüğü evlenmeden ya da evlendikten sonra çocuk yapmak olarak gören zihniyet için üzgünüm. Böyle bir ortamda olmak istemezdim"

68773619d13a6e6d2d96b567.jpg

BEBEĞİNİN CİNSİYETİ BELLİ OLDU

Oyuncu, açıklamalarının devamında ise "Zorla çocuk için evlenmedik, hamile kalınca erkene çektik. Kendi dünyalarınızla karıştırıyor olabilirsiniz. Kendi korkaklıklarınızı görüyor olabilirsiniz!" diye konuşmuştu.

Can Yaman'ı daha önce hiç böyle görmediniz! Romantik pozları peş peşe paylaştı

4 Temmuz'da Fazlı Erdinç Çatak ile evlenen Beste Kökdemir, sosyal medya hesabından bebeğinin cinsiyetini takipçileriyle paylaştı.

687736f8d13a6e6d2d96b56c.jpg

DUYGUSAL PAYLAŞIM

Bebeğinin cinsiyetinin erkek olduğunu belirten oyuncu; "Bu zamana kadar Erdinç, bebeğin kız olacağına emindi ve bu konuda çok mutluydu. Üstelik geçen hafta doktor da büyük bir ihtimalle kız olacağını söylemişti. Bu yüzden Erdinç, bebeğin erkek olduğunu duyunca şokla karışık, yepyeni bir mutluluk yaşadı. Ben en başından beri erkek olduğuna emin gibiydim zaten (anneler hisseder çünkü). Ağlıyorum... Çünkü çocuğumla ilgili duyduğum her şeye duygulanıp ağlıyorum zaten. Bu hamilelik hormonları bildiğiniz gibi değilmiş vallahi, dostlar. Onu da bir ara anlatırım. Neyse işte, durumlar böyle. Canımız erkek." ifadelerini kullandı.

Günler önce anne olmuştu! Gizem Karaca kızına yazdığı mesajla takipçilerini duygulandırdı

icon
icon

7,210Konular
7,323Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt