HABER MERKEZİ - Son dönemin popüler isimlerinden Derya Uluğ, kariyerinin yanı sıra özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde 39 yaşına giren Derya Uluğ'un doğum gününü sevgilisi Asil Gök, romantik sözlerle kutlamıştı.
Mehmet Şef'ten duygulandıran paylaşım! 'Çok özledim'
Instagram hesabından peş peşe paylaşım yapan Asil Gök, "İyi ki doğdun sevgilim. Sen benim her şeyimsin." ifadelerine yer vermişti.

Daha sonra bir paylaşım daha yapan Gök, "Bugün full bizi paylaşırım" diyerek Derya Uluğ'u etiketlemişti. Paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni almıştı.

KONSERDE FARK ETTİ
Ünlü şarkıcı, uzun süredir kendisini ve sevgilisi Asil Gök'ü tehdit ve taciz eden bir kişinin, uzaklaştırma kararı ve elektronik kelepçesi olmasına rağmen İzmir'deki konserine geldiğini 'X' hesabından duyurdu. Sahnede yaşadığı korku dolu anları takipçileriyle paylaşan Uluğ, yardım çağrısında bulunmuştu.

Derya Uluğ ile Asil Gök'ün konserden sonra karakola giderek S.T adlı şahıstan şikâyetçi oldukları öğrenilmişti.
Instagram'dan paylaştı! Yasemin Kay Allen yeni pozlarıyla beğeni topladı
KEREM AKTÜRKOĞLU YORUMU
Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Uluğ, Instagram hesabından takipçileriyle soru cevap yaptı. Uluğ, milli yıldız Kerem Aktürkoğlu transferi sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.
Yıllar sonra ilk kez açıkladı! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun Nagihan Karadere itirafı olay oldu
''ÖNEMLİ OLAN BAŞARI''
Derya Uluğ, takipçisinden gelen "Koyu bir Fenerbahçelisin, Kerem transferi hakkında ne düşünüyorsun?" sorusuna verdiği cevapla dikkat çekti.

Derya Uluğ;"Nacizane fikrim Kerem'in Türk futbolu için çok önemli bir yetenek olduğu. Milli takımımızda Avrupa’da ülkemizi temsil ediyor ve futbolunu gerçekten çok beğeniyorum. Oynadığı futbolun, Fenerbahçe’ye katkı sağlayacaksa - ki ben böyle olacağını düşünüyorum - transferinin olumlu olacağını düşünüyorum. Burada önemli olan başarı. Eğer katkı sağlarsa ben kesinlikle gelmesini isterim." diye konuştu.
Edis ve Dua Lipa Kosova'da yan yana geldi! Ünlü yıldızı İstanbul'a davet etti