Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Asena Atalar ve futbolcu Ahmed Kutucu nişanlandı! İşte mutlu günden yeni fotoğraflar

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68a5c3ca832cc6235b4b90bc.jpg

HABER MERKEZİ - 25 yaşındaki genç futbolcu Ahmed Kutucu ve sosyal medya fenomeni Asena Atalar haziran ayında evleneceklerini ilan etmişlerdi. Asena Atalar, evlilik teklifi sonrası çekilen fotoğrafına 'İçim içime sığmıyor' yazmış ve mutluluğunu paylaşmıştı.

'Jrokez' Oğuzhan Dalgakıran'ın eşinden ilk paylaşım! 'Şansın yanına geldi aşkım'

Atalar yaptığı açıklamada, "Güzel sözleriniz, tebrikleriniz için çok teşekkür ederim. Size anlatacak çok şeyim var tabii ama şu an çok heyecanlı ve mutluyum. Bunu tadını çıkartacağım. Çok sevdiğiniz ve sevildiğiniz bir aşk yaşamanız dileğiyle... Sizi seviyorum, o güzel kalbinizden öpüyorum. İyi geceler." demişti.

68a5c506832cc6235b4b90da.jpg

MUTLU KARELERİ PAYLAŞTI

Haziran ayındaki evlilik teklifinin ardından ilk resmi adım geldi. Ünlü çift aile ve arkadaşlarının katıldığı şık bir törenle 18 Ağustos'ta nişanlanmıştı.

İlk kez anne olmuştu! Ece Çelik'ten günler sonra duygulandıran kareler

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Atalar, 1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından nişandan yeni fotoğrafları paylaştı.

68a5c51c832cc6235b4b90dc.jpg

Mutlu gününden kareleri sevenlerinin beğenisine sunan Atalar'ın romantik gönderisine kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni geldi.

68a5c533832cc6235b4b90e1.jpg

Şükran Ovalı paylaşımıyla duygulandırdı! 'Hayatımda yaptığım en güzel şey sensin'

icon
icon

8,589Konular
8,702Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt