Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni HABERLER: Adı Icardi ile anılan Simge Sağın isyan etti: Kısmetimi kapatıyor!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
677117eb534a254e2cc7288d.jpg

HABER MERKEZİ -Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Kadın Şarkıcı” ödülünü alan Simge Sağın'ın adı bir dönem Galatasaraylı yıldız futbolcu Mauro Icardi ile anılmıştı.

Sahnesi, kostümleri, dansları, fiziği ile de sık sık gündem olan Simge Sağın, son olarak Hürriyet'e verdiği röportajda Icardi ile ilgili gelen sorulara da açıklık getirdi.

milliyet.jpg

"İNANAMIYORUM"

43 yaşındaki ünlü şarkıcı suskunluğunu bozdu ve Icardi ile aşk iddialarına cevap verdi. Simge “Sadece şampiyonluk maçına davet etti gittim. Hayatımda onu ilk kez orada gördüm. Bir daha da görmedim. Gerçekten olan şeylere inanamıyorum” dedi.

milliyet.jpg

"BEN EVDE OTURUYORUM"

Icardi'nin Wanda Nara ile boşanma aşamasına gelmesinin ardından yeniden gündem olan Simge, "Icardi benim kısmetimi kapatıyor, ben evde oturuyorum." dedi.

"BU ARTIK ICARDI'NİN ŞARKISI"

Simge daha önce ise verdiği bir röportajda ise, "'Aşkın Olayım' şarkısını söylediğimde artık aklıma Icardi ve attığı goller geliyor. Başka bir şey gelmiyor. Bu artık Icardi'nin şarkısı." ifadelerini kullanmıştı.

milliyet.jpg

Mehmet Aslantuğ'dan tek celsede boşanmıştı! Arzum Onan yeni aşkıyla el ele

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,478Konular
16,548Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt