HABER MERKEZİ - Sanat camiasının yakından tanıdığı isim prodüksiyon amiri Akif Ertugay hayatını kaybetti. Ertugay'ın ani ölümü sonrası çok sayıda ünlü isim, Ertugay için sosyal medyadan üzüntülerini dile getirdi.
Fahriye Evcen ile Burak Özçivit boşanıyor mu? Instagram'daki detay kafaları karıştırdı
Kalp krizinden yaşama veda eden Akif Ertugay'in beklenmedik vefatı, ailesi ve sevenleri başta olmak üzere sanat camiasındaki dostlarını da derinden üzdü.

Prodüksiyon amiri olan ve yıllardır sayısız ünlüyle çalışan Ertugay'ın vefatı sonrası ünlülerden taziye paylaşımları geldi.
CENAZE TÖRENİ PROGRAMI BELLİ OLDU
Akif Ertugay, 13 Ağustos Çarşamba günü İzmir Torbalı Ayrancılar Egekent 4 Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında son yolculuğuna uğurlanacak.
Kına gecesi olay oldu! Survivor Berkan Karabulut ile Lale Onuk evleniyor
İşte, Ertugay için taziye mesajı yayımlayan bazı isimler:

GONCA VUSLATERİ: Çok üzüldüm.
AYLİN ASLIM: Bu normal bir durum değil. Bir haftaya üç arkadaş ölümü sığmaz. Gencecik insanlar arka arkaya kalp krizinden ölüyor. Hayat böyle bir şey değil, olmamalı. Yıllarca aynı camiada görmekten hep mutluluk duydum, daha Kaş'ta buluşacaktık dostum.
ÇİĞDEM TUNÇ: Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah, sabır diliyorum tüm sevenlerine ve ailesine.
SİBEL GÖKÇE: Ne diyeceğimi bilmiyorum artık. Yavaş yavaş gidiyor sevdiklerimiz. Güzel arkadaşım görüşemedik son yıllarda çok üzgünüm.
Hayal Köseoğlu'nun acı günü! Babası hayatını kaybetti