Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Özge Borak üniversitede hangi bölümü ve hangi okulu kazandı?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68aea549fc0725e239a7d8dd.jpg

HABER MERKEZİ - Meslektaşı Bülent Şakrak ile 2006–2010 yılları arasında evli kalan, 2012'de dünyaevine girdiği komedyen Ata Demirer'den 2014'te boşanan Özge Borak, özel hayatı ve kariyeriyle magazin gündeminde adından söz ettirmeye devam ediyor.

Ünlü komedyen hakkında şoke eden taciz iddiası! Mesut Süre'den ilk açıklama

Uzun süredir ekranlarda yer almayan 43 yaşındaki Özge Borak, şu sıralar sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

68aea3fefc0725e239a7d8d4.jpg

SINAV SONUCUNU AÇIKLADI

Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda YKS’ye girerek üniversiteyi kazandığını takipçileriyle paylaştı. Borak, paylaşımında sınava hazırlık sürecinden de bahsetti.

68aea3c3fc0725e239a7d8d1.jpg

Oyuncu, iki yıl boyunca tatil yapmadan çalıştığını vurgulayarak; "Şimdi paylaşacağım bilgiyi bu fotoğrafla paylaşmak istedim. Çünkü yaklaşık iki sene tatilsiz çalışmıştım ve bu yaz tatilinin ilk günleriydi bu fotoğraf. Aklımdan iyisiyle kötüsüyle iki kış, bir yaz boyu olanlar geçerken, onlara tatil yapmaya başlamama inanamayışım ve “Üniversite sınavı ne olacak acaba?” sorusu eşlik ediyordu. Düşündükçe, aklımdakilere hâlâ “nasıl olur?” diye anlam veremediklerim var; bazıları için memnuniyetim arttı, bazıları çözüldü, kimini olduğu gibi kabul ettim, duruyor olduğu yerde. Fakat bugün düşüncelerimden biri aydınlığa kavuştu: Tercihler açıklandı ve yeniden öğrenci olacak olmanın heyecanı sardı. Birçok arkadaşımı, kardeşimi kutluyorum. Ben de istediğim üniversiteyi kazananlar arasındayım. Yolumuz açık olsun." ifadelerini kullandı.

Bestemsu Özdemir ile Ersin Görkem evlendi! Gelinliğine beğeni yağdı: İşte düğünden ilk kareler

ÜNİVERSİTEDE HANGİ BÖLÜMÜ KAZANDI?

Özge Borak, Instagram hesabından takipçilerinden gelen soruları yanıtladı. Borak, özellikle sınav sonucuyla ilgili 'Hangi bölümü kazandın?' sorusuna ilk kez yanıt verdi.

68aea482fc0725e239a7d8d7.jpg

Oyuncu, konuyla ilgili yeni bir paylaşım yaparak ''Kutlama mesajlarınıza çok teşekkür ederim. Mutlu ettiniz. Bugün en çok iki soru sorulmuş. Biri hangi bölüm? Psikoloji bölümü. Okulu kayıttan sonra söylerim'' ifadelerini kullandı.

Borak'ın hangi okulu kazandığı sevenleri tarafından merak konusu oldu.

Seda Sayan'dan takipçilerine çok önemli uyarı! 'Ne olur dikkat edin'

icon
icon

8,743Konular
8,852Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt