HABER MERKEZİ - Magazin dünyası şarkıcı oyuncu Özcan Deniz ve aile içindeki kaosu konuşmaya devam ediyor. Ünlü isim, ağabeyi Ercan Deniz ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla bir anda magazin gündemine oturmuştu.
Sibel Can'ın oğlu Emir Aksüt 25 yaşında! Bebeklik fotoğrafını paylaşarak doğum gününü kutladı
53 yaşındaki Özcan Deniz, bir dönem menajerliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz ile maddi konularda bazı anlaşmazlıklar yaşamıştı. Peş peşe imalı mesajlar yayınlayan ünlü şarkıcı artık tek ailesinin oğlu Kuzey ve eşi Samar Dadgar olduğunu söylemişti.

''HARAM EDİYORUZ''
Küs ve mahkemelik olduğu ağabeyi Ercan Deniz'in fotoğrafını paylaşan Deniz; "Ah canım kardeşim! Bana hakkını helal etmişsin. Nankörlük yaptığın ben, hakkını çalıp savurduğun oğlum, ayırmaya çalıştığınız ve kafasını gözünü yarıp iftiralar attığınız karım ve de 35 yıl karnını doyuran sektördeki herkese attığın iftiralardan dolayı, binlerce kişi hep bir ağızdan, sana hakkımızı haram ediyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

VİLLA KRİZİ
Bir süredir ailesiyle kavgalı ve davalık olan şarkıcı, annesi Kadriye Deniz ve ağabeyi Ercan Deniz tarafından istenmeyen gelin ilan edilen eşi Samar Dadgar’ın ailesi için villa arayışına girdi. Kendisi, annesi ve kardeşlerinin yaşaması için Zekeriyaköy’deki bir siteden aldığı üç villaya yenisini eklemeye hazırlanan şarkıcı, ailesiyle davalık olduktan sonra üç villayı boş bırakmıştı.
Kenan İmirzalıoğlu aşka geldi! Eşi Sinem Kobal'ı peş peşe paylaştı
ŞOKE EDEN AÇIKLAMALAR
Deniz’in bu zor döneminde desteği için sık sık teşekkür ettiği Dadgar’a jest yaparak, ailesini yanına getirteceği öğrenildi. Deniz'in eşi Samar Dadgar'ın ailesine villa alacağı iddiaları sonrası açıklamalar peş peşe geldi.
Deniz, şoke eden açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni
Özcan Deniz, dikkat çeken paylaşımının devamında; ''Aslında neyin içinde olduğumu, benden neleri çaldığınızı, benim kalbinizde hiçbir yerimin olmadığını, beni sadece 'imkan' olarak gördüğünüzü, sizin için bir evlat ya da kardeş değil de hayatına, emeğine her şeyine ipotek koyduğunuz bir köle olarak gördüğünüzü parmak sallaya sallaya anlattınız. Beni üzen bana yaptıklarınızdan çok kendinize reva gördüğünüz bu durum. Çok trajik ve de utanç verici. Hepinizi o aç kalktığınız sofralardan taşıyıp, o günleri unutturacak bir hayat armağan eden bana saldırıyorsunuz. Saraylar armağan etsem tatmin olmayacak bir haldesiniz.'' ifadelerini kullandı.

''BU SİZİN UTANCINIZ''
Küs olduğu annesine de gönderme yapan şarkıcı; ''Konu Samar değil anneciğim! Konu ihanet, konu arkadan vurma, konu nankörlük, konu saygısızlık, konu arsızlık, konu doyumsuzluk, konu inanarak söylediğiniz yalanlar ve attığınız iftiralar, konu gaddarlık, konu amasız fakatsız kötülük. Konu bir türlü atılamayan cehalet ve bunun verdiği cesaret! Siz evladıma bile düşmansınız ki. Hepinizin evlatlarında emeğim var ama benim oğlum bugün ne babaanne biliyor ne de amca. Bu sizin utancınız. Onların sizin şerrinizden koruyor olmama bile katran katran nefretle karşılık veriyorsunuz.'' diye konuştu.

''UTANÇ VERİCİ KONUŞMALAR YAPTIN''
Suçlamalarına devam eden Deniz; ''Annenle görüş diyorlar, eğer görüşürsem iftiraya uğrayacağımı bilmiyorlar. En son berat gecesi elini öpmeye geldiğim gece, senden ayrıldığımda ardımdan Ercan geldi sana. Birlikte karakola gidip o gece hiç yaşanmamış bir iftira atarak bana uzaklaştırma aldırttın. Aynı gece Ercan'ın evine geçip gece gece magazincileri çağırıp pijamalarla sakil bir şekilde karşısına oturup, Ercan'ın direktifleriyle çocuğumu benden koparacak utanç verici konuşmalar yaptın. Seninle görüşmek demek yeni iftiralara ve tuzaklara düşmek demek bilmiyorlar.'' sözlerini kullandı.
Sıla Türkoğlu'ndan sürpriz paylaşım! Evlilik teklifi sonrası aşk dolu yeni kare
Alıntı Metni
AĞABEYE ŞOK SUÇLAMA: VURULMA SEBEBİM
Ağabeyi Ercan Deniz'le ilgili iddialarda bulunan şarkıcı; ''Benim vurulmama bile sebep Ercan'dır ki bunu anneciğim sen hepimizden iyi biliyorsun. Onu bile yalanla süsleyip anlatıyorsunuz. Ercan bey ekranlarda diyor ki 'Adamlar benimle Özcan'ı karıştırmış da Özcan'ı vurmuşlar. Allah Allah… Sahnedeki benimle seni mi karıştırmışlar! Bak sen... Ercan bey sadece bunu yaşattığın için bile ömür boyu bana borcunu ödeyemezsin. Doktora Ercan bey ile beraber gittiğimiz doktorun 'kalbinde sıkıntı var. Senin nabzının 120'yi geçmemesi gerek o yüzden çok yorma kendini' dediğinde Ercan oradan çıktığımız gün 30 konser bağladı. Ve o konserlerin parasını da kendi alıp yedi. Ve deli gibi gece gündüz çalışıyordum. O zaman da 'Çok çalışıyor diye' pek acıyor muydunuz? Çok değil bir yıl önceydi. Siz şimdi böyle olmadınız, hep böyleydiniz. Sadece artık bıktım... Sanatımla, ürettiklerimle daha verimli olmak istiyorum. 40 yıllık bu yolculuğuma artık zarar vermenize müsaade etmeyeceğim. Ailemi dağıtmanıza, beni evladımdan koparmaya, onun geleceğini çalmanıza artık müsaade etmiyorum.'' sözleriyle dikkat çekti.
İrem Derici evleniyor! Sevgilisi Melih Kunukcu'nun romantik teklifine 'evet' dedi