Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Hülya Koçyiğit torunu Aslışah'ın doğum gününü kutladı! 'Canımın canı Aslışah’ım'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687f3150d13a6e6d2d96db33.jpg

HABER MERKEZİ-Hülya Koçyiğit torunu Aslışah Alkoçlar'ın doğum gününü duygu dolu sözlerle kutladı.

Hülya Koçyiğit'in kızı Gülşah Alkoçlar, 1988 tarihinde Ender Alkoçlar ile dünyaevine girdi. Çiftin Neslişah ve Aslışah adında iki kız çocuğu bulunuyor.

687f2fffd13a6e6d2d96db13.jpg

LONDRA'DA LÜKS EV

Yeşilçam'ın efsanevi ismi Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, son dönemlerde paylaşımlarıyla sosyal medyada gündeme damga vuruyor.

687f300ad13a6e6d2d96db16.jpg

Aslışah en son, Londra'daki yeni evinden paylaştığı karelerle gündeme bomba gibi düşmüştü.

687f3028d13a6e6d2d96db1b.jpg

Yeni evinin salonunu ve büyüleyici şehir manzarasını sosyal medya hesabından paylaşan Alkoçlar, takipçilerini adeta büyüledi. Lüks detaylarla döşenmiş ev, şıklığı ve zarafetiyle göz doldurdu.

Korku dolu anlar! Kuralsız Sokaklar'ın sunucusu Mert Öztürk kaza yaptı, takipçilerini uyardı

687f2f1a280d2d4b642c654b.jpg

"CANIMIN CANI ASLIŞAH’IM"

Aslışah Alkoçlar bugün 32. yaşına bastı. İlk kutlama anneannesi Hülya Koçyiğit'ten geldi.

687f2f88d13a6e6d2d96db0c.jpg

Koçyiğit paylaşımına ,"Sen büyürken, ben seni hayranlıkla izledim. İlk adımların, ilk kelimelerin, sonra hayallerin. Hepsi kalbime kazındı. Bugün artık genç bir kadınsın; zarif, güçlü ve sevgi dolu. Seninle gurur duymak ne büyük bir mutluluk, canımın canı Aslışah’ım. Hayat sana hep güzellikler sunsun, kalbinin iyiliği yolunu aydınlatsın. İyi ki doğdun canım evladım…" notunu düştü.

Cosby Ailesi yıldızı Malcolm-Jamal Warner'ın feci sonu! Ailesi açıkladı

icon
icon

7,426Konular
7,539Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt