Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Güncel haberler! Banu Berberoğlu kimdir? Banu Berberoğlu video çekmeyi neden bıraktı? Yıllar sonra ilk kez açıkladı!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68a43ec0832cc6235b4b83e3.jpg

HABER MERKEZİ - YouTube’da yayınladığı videolarla adını duyurduktan sonra uzun süre ortalarda görünmeyen Banu Berberoğlu yayımladığı sürpriz bir paylaşımla sosyal medyaya geri döndü. Berberoğlu, neden video çekmeyi bıraktığını yıllar sonra ilk kez açıklayarak pişmanlığını da dile getirdi.

Aylardır aşk iddiaları konuşuluyordu! Farah Zeynep Abdullah'tan sürpriz paylaşım

Sosyal medyada paylaştığı videolarla kısa sürede adını geniş kitlelere duyuran Banu Berberoğlu, sessizliğini bozarak sürpriz bir video ile sevenlerinin karşısına çıktı.

68a43ff0832cc6235b4b83f5.jpg

UZUN ZAMAN SONRA SÜRPRİZ PAYLAŞIM

Trabzon’da yaşayan ve sevgilisi Mehmet ile çektiği videolarla ile tanınan Berberoğlu, YouTube’da yayımladığı yeni videosu ile sosyal medyanın gündemine oturdu.

Eşi için ailesini tek kalemde silmişti! Aşka gelen Özcan Deniz'den romantik paylaşım

Instagram hesabındaki en son gönderisini 29 Aralık 2019'da yapan Berberoğlu'nun sürpriz paylaşımı sevenlerini heyecanlandırdı.

68a4400e832cc6235b4b83f7.jpg

İLK KEZ AÇIKLADI

2016 yılında yaptığı paylaşımlarla üne kavuşan Banu Berberoğlu'nun YouTube’daki kanalındaki videosu kısa sürede viral haline geldi. Samimi açıklamalarda bulunan Berberoğlu, neden video çekmediğini yıllar sonra ilk açıkladı.

Berberoğlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden yayımladığı mesaja ''Soru cevap videosu çektim arkadaşlar. İzlemek isteyenler kanalıma bakabilir'' notunu düştü.

Doğuma sayılı günler kaldı! Zeynep Mayruk'tan karnı burnunda yeni poz

KISA SÜREDE VİRAL OLDU

Kısa sürede izlenme rekoruna doğru giden videoda Berberoğlu, ''Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun zaman sonra video çekmeye karar verdim. Bana sorular sormanızı istemiştim teşekkür ederim sizler de sormuşsunuz.'' sözleriyle sevenlerine selamladı.

68a44058832cc6235b4b8404.jpg

VİDEO ÇEKMEYİ NEDEN BIRAKTI?

Berberoğlu, takipçilerinin merak ettiği soruları yanıtladı.

''Video çekmeyi neden bıraktın?'' sorusuna genç fenomen; ''Çünkü içimden hiçbir şekilde video çekmek gelmiyordu. Bende kendimi zorlamak istemedim. Bu ara çok uzun oldu biliyorum. Keşke bu kadar ara vermeseydim diye düşünüyorum. Ama böyle oldu maalesef'' cevabını verdi.

68a4409d832cc6235b4b840a.jpg

PİŞMANLIK SÖZLERİ

Berberoğlu, ''Video çekmeyi bırakınca içinde bir boşluk oluştu mu?'' sorusuna da; ''Alıştığım, alıştığım bir rutin olduğu için rutinimi bırakınca tabi ki bir boşluk hissettim. Ama yine de içimden video çekme isteği gelmediği için de çekmiyordum açıkçası. Ama keşke çekseymişim'' diyerek pişmanlığını dile getirdi.

İtalya'daki evlilik teklifine evet demişti! Sıla Türkoğlu ve sevgilisinden aşk dolu yeni poz

NE TÜR VİDEOLAR ÇEKECEK?

Ailesiyle birlikte Trabzon'da yaşadığını söyleyen ünlü fenomen, aralıkta 31 yaşına gireceğini, 1,68 boyunda ve 52,5 kilo olduğunu açıklayarak, burcunun yay olduğunu belirtti.

68a440bc832cc6235b4b840c.jpg

Berberoğlu, ''Alışveriş mi vlog tarzında mı videolar çekeceksin?'' sorusuna da ''Şu an karar vermedim ne tür bir videolar çekeceğime açıkçası. Soru cevap videosu ile başlayayım dedim. Devamı gelir diye düşündüm. Sürekli vlog çekmem artık. Yaşadığım şehirde çok çekilecek farklı yerler yok. Daha değişik videolar çekmeyi düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Sinem Kobal 38 oldu! Doğum gününde eşi Kenan İmirzalıoğlu ile aşka geldi

BANU BERBEROĞLU KİMDİR?

Banu Berberoğlu, 1994 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Lise mezunu olan sosyal medya fenomeni, kariyerine 2016 yılında YouTube’a yüklediği videolarla adım attı. Yay burcu olan Berberoğlu, Trabzon'da ailesiyle birlikte yaşıyor.

icon
icon

8,459Konular
8,572Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt