HABER MERKEZİ - Çıkardığı hit parçalarla adından söz ettiren 45 yaşındaki şarkıcı Gökhan Özen, aşkını ilan etmişti. Instagram hesabından kız arkadaşıyla ilk kez fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Bugün ilk defa sizlerle paylaşıyorum. Bunu paylaşıyorum ki kimse kafasına göre yorum yapıp benim için değerli olanı yıpratmasın" ifadelerini kullanmıştı.

Bir paylaşım daha yapan Özen şu ifadeleri kullandı: Spekülasyona gerek yok ben açıklayayım sizlerle paylaşmıştım bir ilişkim var ve sevgilimin kim olduğu medya kuruluşlarında araştırma konusu olmuş bu da normal ve anlayışla karşılıyorum. Kulaktan duyma bilgilerle haber yapmayınız benden duyun.
Survivor Çılgın Sedat aylar sonra açıkladı: İlk defa söyleyeceğim kimse bilmiyor
İsmi Naz Türkiye'deki müzik yapım şirketimizde sosyal medya yöneticisi olarak çalışmakta ve Amerikalı falan da değil isminden anlaşılacağı üzere yabancı da değil sanırım bu kadarı yeterli olur. Daha önce de söylediğim gibi ilişkimi kameralardan uzak yaşamayı tercih ediyorum. Buna saygı gösterecek tüm medya mensubu dostlarıma da şimdiden teşekkür ediyorum ki bu sayede biz de ilişkimizi olması gerektiği gibi en doğal haliyle yaşayabilelim.
Gökhan Özen kuralları bozdu: İlk kez paylaştı! Aşkını ilan etti