Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ezo Sunal yeni yaşına girdi! 'Bugün benim doğum günüm'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
677e3f31534a254e2cc76b9b.jpg

Şampiyonlar filminin oyuncuları, önceki akşam Etiler'de bulunan bir restoranda filmin başrollerinden Ezo Suna'ın doğum gününe katıldı. Filmin yapımcısı Polat Yağcı'nın organize ettiği doğum gününe Ahsen Yağcı, Murat - İmane Yıldırım, Nilgün Belgün, Ali Poyrazoğlu ve Erdal Özyağcılar katıldı.

Çalgıcılar eşliğinde başlayan doğum gününde, herkes doyasıya eğlendi. 41 yaşına giren ezo Sunal, pastasını üfledikten sonra, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"DÜŞÜNÜLMEK ÇOK GÜZEL"

Ezo Sunal, "Bu sene çok enteresan başladı. Yeni yıllı yeni film ve yeni yaş. Umarım herkes için çok güzel bir yıl olur. Bir kaç gün sonrada filmimiz gösterime giriyor. Düşünülmek çok güzel. Ama burada herkesle beraber olmak daha değerli. Hoş geldiniz diyorum. Dileğimi tutuyorum ve pastamı kesiyorum" dedi.

677e3e75534a254e2cc76b91.jpg

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Usta sanatçı Kemal Sunal'ın kızı Ezo Sunal, sosyal medya hesabından doğum gününe dair paylaşımlar yaptı. Ünlü isim fotoğraflarının altına: 'Bugün benim doğum günüm. Görüşürüz, iyi günler' notunu düştü.

677e3e6c534a254e2cc76b8f.jpg

Meghan Markle'ın acı günü! 'Sayamayacağım kadar gözyaşı döktüm'

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,340Konular
16,410Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt