HABER MERKEZİ - Galatasaray’ın yıldız forveti Mauro Icardi’nin, Wanda Nara ile yaşadığı ‘velayet krizi’ sevgilisi China Suarez’e sıçradı. Arjantin basınında yer alan habere göre; Icardi ile İstanbul’a gelmeye hazırlanan Arjantinli oyuncu, eski eşi Benjamin Vicuna’nın yedi yaşındaki kızı Magnolia ile beş yaşındaki oğlu Amancio’nun yurt dışı çıkış iznini son anda iptal etmişti.
Önceki akşam uçağa binmeden paylaşım yapan Suarez, “Ayrıldığımda çok meşgul olduğu için bana velayeti imzalayan ‘yılın babası’, tam da hayatımda çocuklarımın hayran olduğu bir adam varken onlarla daha fazla vakit geçirmek istedi. İzin belgesini iki gün önce iptal ederek kıskançlık ve haset yüzünden çocuklarının hayalleriyle oynadın” sözleriyle ateş püskürmüştü.
Harbiye’de Hadise yarattı! Kuliste sürpriz buluşma

Eski evliliğinde yaşadığı psikolojik şiddeti de gözler önüne seren oyuncu, “Ben karnımda çocuğumu taşırken başka bir kadınla beni aldattı. Özgüvenimi yok etmeyi görev edinen, bana psikiyatrik ilaçları tanıtan, ‘Ayrıl o zaman, seni üç çocukla kim ister ki?’ sözleriyle beni kötü hissettiren bir adamdı. Şimdi anneliğime karıştın, buraya kadarmış. Çocuklarım için artık susmayacağım” ifadeleriyle hukuki süreç başlatacağının sinyalini vermişti.

ICARDI'DEN DESTEK
Galatasaray’ın yeni sezon kampına katılan Mauro Icardi, bir yandan Wanda Nara ile davaları devam ederken diğer yandan sevgilisi China Suarez’in eski eşi Benjamin Vicuna’ya mesaj gönderdi. Futbolcu; Vicuna’nın Suarez’in kızı Magnolia ile oğlu Amancio’nun yurt dışı iznini iptal etmesi nedeniyle sevgilisiyle İstanbul’dan aşk fotoğraflarını paylaşarak, gönderme yaptı. Icardi, “Ayrılmamız için dua ediyorlar. Geleceğimizi birlikte planlıyoruz” dedi.
Wanda Nara'dan 10 saatlik kriz! Galatasaray'da Icardi'nin Türkiye'ye dönüş planı değişti

BİKİNİLİ FOTOĞRAFA YORUM YAĞDI
Öte yandan Suarez, Instagram hesabından bikinili fotoğrafını paylaştı. Bir anda yorum yağmuruna tutulan Suarez'e hem destek hem eleştiri vardı. Yorumları sınırlandıran Suarez'e gelen yazıların bazıları ise şöyle;
Ve çocuklar yalnız...
Gerçekten endişeli görünüyor
Tüm çocukları büyükanne büyütüyor
Çocuklar için endişeleniyorum