Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Enis Arıkan ile Cihangir Ceyhan’ın ‘tatlı’ rekabeti!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687f4a66d13a6e6d2d96dbd6.jpg

Programın yeni bölümüne, başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan konuk olacak. Ceyhan, stüdyoya ‘tatlı’ bir sürprizle giriş yaparak herkesi şaşırtacak.

687f4a7cd13a6e6d2d96dbda.jpg

“AĞZIMIZ TATLANSIN”

Ekranların “semt abisi” olarak anılan Ceyhan, bu kez efendiliği ve tatlı sürpriziyle geliyor. Password’e bir tepsi baklava ile giriş yapacak olan Cihangir Ceyhan, “Hep hırs ile geliyorlar, ben istedim ki ağzımız tatlansın” diyerek yarışmaya tatlı bir başlangıç yapacak.

Tuğçe Tayfur'dan ağır gönderme! Açtı ağzını yumdu gözünü: Pitongiller tatilde

687f4a6fd13a6e6d2d96dbd8.jpg

KAHKAHA DOLU ANLAR

Cihangir Ceyhan ile Enis Arıkan’ın aralarındaki tatlı çekişmeler, yarışma boyunca izleyicilere hem kahkaha hem de sıcak anlar yaşatacak. Özellikle yarışmacıların kelimeleri bir türlü bilememesi üzerine, Enis’in yarışmacısına kendi elleriyle baklava yedirdiği anlar şimdiden bölümün en çok konuşulan sahnelerinden biri olmaya aday…

1 MİLYON TL’LİK ÖDÜL HEYECANI

Final etabında 1 milyon TL’lik büyük ödüle bir adım daha yaklaşmak için yarışmacılar bu bölümde de kıyasıya mücadele edecek. Bakalım tatlı başlayan bu yarışma, finale kimleri taşıyacak?

Shine Medya yapımcılığında hazırlanan Password, yeni bölümüyle 23 Temmuz Çarşamba saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

İlker Aksum'dan bebeğiyle paylaşım! 'Hanım gel çay içek'

icon
icon

7,472Konular
7,585Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt