Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ece Erken, eski sevgilisi Sinan Akçıl'a gönderme mi yaptı? 'Mükemmel hatalar...'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6870d9f1280d2d4b642c3717.jpg

HABER MERKEZİ - Şarkıcı Sinan Akçıl’ın sunucu Ece Erken ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Çiçeği burnunda sevgililer, Samsun Havaalanı’nda bir kişi tarafından el ele yakalanmıştı. İkilinin sürpriz görüntüsü, bir anda sosyal medyada gündem olmuştu.

Erken’in Akçıl’ın Burcu Kıratlı’yla evli olduğu dönemde şarkıcıya, “Enişte” dediği görüntüler de ortaya çıkmıştı. Ece Erken’in kendisine yıllar önce “Enişte” demesine Akçıl, “Hiç arkadaşlık yapmayan, hayatı boyunca belki bir kez görüşmüş olan hem de 10 sene önce, birbirinin arkadaşı mı acaba? Ne evlilik yapmışım, zamanında hiç duymadığım dostluklar çıktı ortaya... Ayakları üstünde tek başına duran dev gibi milyonlarca kadına da salça olmayı bırakın” sözleriyle açıklama yapmıştı.

Justin Bieber'dan mutlu aile pozu!

Eleştirilere yanıt veren Ece Erken şu ifadeleri kullanmıştı: “Dediniz ki üzer, zamana bıraktım... Dediniz ki enişteci. Dediniz ki öleni çabuk unuttun... Üç yıl oldu bunun zamanı nedir, var mıdır zamanı... İşime, gücüme, evladıma, aşkıma verdim kendimi, hor değil hoş görün beni. Çok mutluyum, en azından şimdilik bırakın mutlu olayım.

6870d8d5280d2d4b642c3709.jpg

Eleştirilere rağmen aşklarına devam eden ikiliden sürpriz ayrılık kararı gelmişti. İkilinin ayrılık nedeni henüz belli değilken Ece Erken'den dikkat çeken paylaşım geldi.

Sosyal medyada viral olan bir videoyu alıntılayan Erken, 'Ya buna çok gülüyorum ama ben' yazdı. Videoda ise 'Yine mükemmel hatalar yapmaya giderken ben' yazıyordu.

Hande Erçel'den olay yaratacak açıklamalar! 'Hayat bana borçlu gibi hissediyorum'

Ünlü sunucunun bu paylaşımı Sinan Akçıl'a gönderme olarak yorumlandı. İkili yakında yeniden barışır mı merak konusu...

6870d90c280d2d4b642c370b.jpg

icon
icon

6,997Konular
7,109Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt