HABER MERKEZİ - 2014 yılında Serkan Uçar ile evlenen ve bir yıl sonra yollarını ayırma kararı alan Ece Erken'in eski eşiyle yaşadığı sorunlar biliniyor. Uçar'ın nafaka bile ödemediğini dile getiren Ece Erken, peş peşe açıklamalar yapıp, "Herkes baba olabilir ama herkes babalık yapamaz. Vicdanlı adamlardan çocuk yapın. Ben işin parasında değilim. 8 yaşındaki çocuğunu arayıp 'Ferrari aldım gel seni gezdireyim' derse bana gelirler." ifadelerini kullanmıştı.

Survivor'dan olaylı şekilde ayrılmıştı! Hikmet Tuğsuz'un yeni rotası belli oldu
Çocuğunu her fırsatta tek başına büyüttüğünü dile getiren Ece Erken'den sürpriz bir paylaşım geldi. Eymen ve babası Serkan Uçar'ın fotoğrafını paylaşan Erken, "Yine bir şans verdim. Buraya zaten iş görüşmesine gelmiş Eymen'in babası. Burada da bir araya geldiler. Sonuçta 10 yaşına kadar ben büyüttüm ama Eymen büyüdü ve her şeyin farkında. Serkan da bence büyüdü halasının da aracı olmasıyla birlikte işler düzene girdi. İlk defa özel ders parasını ödedi. Daha evvel size ödemediği detaylarını verdiğim için... Baba - oğul ilişkilerine hiç karışmak istemiyorum." dedi.

ESKİ EŞİYLE BARIŞTI MI?
Erken açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı: Babasıyla vakit geçirecek tabii ki 10 yaşındaki çocuk. Tekrar beraber olma durumu kesinlikle yok. Dünyada tek insan kalsa imkan yok, öyle bir şeyimiz olamaz. Benim ondan tek istediğim babalık görevini yapması.
Derin Talu kilo açıklamasıyla dikkat çekti! Takipçisine bakın ne yanıt verdi
Ece Erken kısa süre önce Sinan Akçıl ile aşk yaşadığını duyurmuştu. Bu birliktelik ise geçtiğimiz günlerde sona ermişti.