Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni CHP koridorunda kavga iddiası

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6a8638915145f25f8bb2e554.jpg

Edinilen bilgiye göre; sosyal medya üzerinden yaşanan tartışma CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na da aktarıldı. Kaynaklar, “Herkes kendi alanında siyasetini yapmalı” yorumunu yaptı.

‘Doğru değil’

CHP Genel Merkezi’nin koridorunda Uyanık ile Polat arasında küfürleşmeye varan bir tartışma yaşandığı da iddia edildi. Genel Merkez kaynakları ise “Doğru değil. Herhangi bir küfürleşme, kavga yaşanmadı” yorumunu yaptı. ● ANKARA Milliyet

Seçmenle iletişim için taktikler

CHP Parti Okulu tarafından il yöneticilerine “yönetici eğitimi” veriliyor. Önceki dönem Parti İçi Eğitim Sorumlusu Aytuğ Atıcı, Milliyet’e verilen eğitimi anlattı. Atıcı, eğitimde yöneticilerin kullandıkları dile dikkat etmeleri, neler konuşmaları, toplantı yönetimlerini nasıl yapmaları gerektiğinin anlatıldığını ifade etti.

Eğitimde sosyal medya kullanımına ilişkin de bilgiler veriliyor. Atıcı buna ilişkin “Nasıl kısa ve öz mesaj verecekler, hangi saatlerde yayın yapacaklar... Bütün bunları konuşuyoruz. Halkla iletişimi örgütlemelerini anlatıyorum. Sokağı nasıl örgütleyeceklerini anlatıyorum” dedi. ● MEHTAP GÖKDEMİR Ankara

43,370Konular
43,441Mesajlar
66Kullanıcılar
metin22aliSon üye
Üst Alt