Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Canlı yayında sevgilisiyle öpüşmüştü! Wanda Nara’dan açıklama geldi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
Haber Merkezi

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Kızlarının annesi eşi Wnda Nara dikkat çeken paylaşımları ve özel hayatıyla çok konuşuluyor.

Rap sanatkarı L-Gante ile canlı yayında öpüşen Wanda Nara, Icardi ile bağı hakkında Galatasaray taraftarlarına bildiri yolladı.

Yeni münasebetinde çok memnun olduğunu söyleyen Nara şunları yazdı:

TARAFTARA MESAJ

“Maço kültürü; kendim ve kızlarım için istediğim şeyden çok uzak. Başkayım ve istediğim bireyle birlikte olmakta özgürüm ve her şeyden evvel bu bana yeterli geliyor. Taraftarlar idolleriyle hakikaten gurur duymak ya da duymamak için her durumu bilmeli.

“MUTSUZ BİR İLGİDE KALAMAM”

Çocuklarımın masraflarını tek başıma karşılıyorum. Aile fotoğrafı yüzünden mutsuz bir alakada kalamam. Memnunken memnundum evet ancak bu bittiğinde yoluma devam etmek çok olağan ve en samimi durum.

“BEN YETERLİ BİR ANNEYİM”

Kimsenin dış görünüşü umurumda değil. Güzel bir aile fotoğrafı göstermek için mutsuz bir münasebette kalamam. Keyifli olduğum sürece öyleydim, bu sona erdiğinde yoluma devam etmek benim için en samimi şeydir. Çocuklarım için endişelenmeyin, uygun olduğum bir şey varsa o da uygun bir anne olmamdır. Yalnızca birlikteliği devam ettirmek için sadakatsizlik durumlarını saklamak ya da kalmak daha sağlıklı değil, en azından benim için. Her vakit memnunluğu aramaya devam edeceğim.”

Maxi Lopez ile 2008 yılında evlenen Wanda Nara eşini, Mauro Icardi ile aldatmıştı. Lopez’den boşanan Wanda Nara akabinde Mauro Icardi ile hayatını birleştirmişti.

canli-yayinda-sevgilisiyle-opusmustu-wanda-naradan-aciklama-geldi-0-yHn1ObfA.jpg
canli-yayinda-sevgilisiyle-opusmustu-wanda-naradan-aciklama-geldi-1-1hMwbqdF.jpg
canli-yayinda-sevgilisiyle-opusmustu-wanda-naradan-aciklama-geldi-2-sA65giQL.jpg

The post Canlı yayında sevgilisiyle öpüşmüştü! Wanda Nara’dan açıklama geldi appeared first on MaviFM Eski Chat Siteleri Canlı Radyo Keyfi.

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,496Konular
16,566Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt