Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Can Yaman'ın sevgilisi Sara Bluma gerçekleri anlattı! 'Her şeyi avukatlarıma bıraktım'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
687b398e407805e46c03be78.jpg

HABER MERKEZİ - "Erkenci Kuş" ve "İnadına Aşk" gibi yapımların ardından yıldızı parlayan oyuncu Can Yaman, Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine ulaştıktan sonra kariyerine yurt dışında devam etme kararı almıştı.

Uzun süredir hayatında kimse olmayan Can Yaman, katıldığı bir etkinlikte yeni sevgilisiyle ilk kez görüntülenmişti. DJ sevgilisi Sara Bluma ile aşk yaşayan Yaman, ilişkisini sosyal medya üzerinden ilan etmişti.

Harbiye konserindeki yatak dansı olay olmuştu! Hadise'den yeni Instagram paylaşımı

Can Yaman'ın aşkını ilan etmesinden sonra Sara Bluma merak edilmeye başlanmıştı. 29 yaşında olan Sara Bluma'nın bir çocuğu olduğu ortaya çıkmıştı. Çıkan haberlerle ilgili ilk kez açıklama yapan Bluma, eski sevgilisi tarafından şiddet gördüğünü açıkladı.

687b3947407805e46c03be6e.jpg

Peş peşe fotoğraflar paylaşan Bluma, "Çok uzun süredir susuyorum şimdi gerçekleri kendi tarafımdan konuşma ve durumumu düzeltme sırası bende. Ben evlenmedim. Güzel bebeğimin doğduğu bir ilişkim vardı ama şimdiki partnerimle tanışmadan önce ilişkimiz çoktan bitmişti. Maalesef önceki ilişkimde fiziksel ve psikolojik istismar yaşadım ve bu durumda kalarak daha kötülerini göze alıyorum. Artık yeni bir hayata başladım , oğlumu seviyorum ve sadece hayırlısı olsun diliyorum. Oğlumuzu görme çabalarıma şu anda baba engel oluyor ama ben durumla yüzleşmeye karar verdim ve her şeyi avukatlarıma bıraktım. Aşkın aşkı doğurur olduğunu vurgulamak istiyorum. Kadına şiddete ve her türlü istismara hayır demenin zamanı geldi. Biz güçlüyüz ve birbirimizi desteklemeliyiz" dedi.

687b390e407805e46c03be68.jpg

687b3915407805e46c03be6c.jpg

"SENİ SEVİYORUM"

Bu paylaşımı alıntılayan Can Yaman ise, "Seni seviyorum ve seni desteklemek için her şeyi yapacağım. Sara ile iki ay önce bir konserde tanıştım, bir yıl önce değil." ifadelerini kullandı.

icon
icon

7,322Konular
7,435Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt