Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Buse Terim’den sert yanıt: Cesaretini toplayıp ismimi vererek konuşabilmeni diliyorum

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68cbe7672e00da8e9122a707.jpg

Terim paylaşımında şu ifadelere yer verdi: Az önce attığın hikayeyi gördüm. Bu platformda daha önce hiç kimseyle polemiğe girmememe rağmen, hikayenle doğrudan beni hedef aldığın için yine bu mecra üzerinden sana cevap verme hakkımı kullanıyorum. Aslında sen benim hayatta muhatap alacağım biri değilsin. Ama sen ismimi vermeden, kendince dalga geçerek bana mesaj yollamayı seçtiğin için, ben de seni ‘isminle’ muhatap almayı seçiyorum. Ama bir dahaki sefere cesaretini toplayıp doğrudan ismimi vererek konuşabilmeni diliyorum.”

68cbe8362e00da8e9122a712.jpg

Ünlü isim, Özbayrak’ın bir ürün tanıtımını alay konusu yapmasına da tepki göstererek, unboxing videolarının dünya çapında trend olduğunu vurguladı:

Ekranda racon tek: Eşref Rüya

“Unboxing videoları yıllardır trend olan ve olmaya devam eden bir içerik türü. Ben bu markayla çalışıyorum ve iş birliğim var. Markanın ürününü nasıl tanıtacağıma da sen karar veremezsin. Senin bu videoyu sınıfsal ayrım ya da imrenme konusuna çekmen ise yalnızca kendi bakış açınla alakalı.”

Son olarak Özbayrak’a göndermede bulunarak şu sözlerle mesajını noktaladı:

“Bence kendine dalga geçecek daha makul ve mantıklı şeyler bul. Onları bulduğunda ise seni tek elimle değil, iki elimle alkışlayacağım.”

Tolgahan Sayışman'ın 'İhanet' vurgulu paylaşımı merak uyandırdı! Kime gönderme yaptı?

ZEYNEP ÖZBAYRAK'TAN CEVAP GECİKMEDİ

Özbayrak verdiği cevapta şu ifadeleri kullandı:Buse selam, öncelikle etkileşim için teşekkür ederim. Çok naziksin. Yazdıkların çok tutarsız, o yüzden çok uzun bi cevabım yok sana. Hayatta muhatap alacağın biri olmadığıma kanaat getirmen, tam da sana yakışan bi hareket gibi söylemlerin bana daha ayrımcı geldi açıkçası.. ayrıca unboxing bence aşırı görgüsüzce bi trend. Yıllardır eleştirdiğim bi tarz. Sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez ama 2+2=4 Buse:)

68cbe9462e00da8e9122a71d.jpg

Ayrıca biliyorsun ki reklam ya da iş birliği yazma zorunluluğun var ve sen yazmamışsın. Cesaretten kastin böyle bir şeyse evet bende yok o.

icon
icon

9,590Konular
9,699Mesajlar
53Kullanıcılar
Gamzeli286Son üye
Üst Alt