Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Burun ameliyatında 3D maske damga vurmuştu! Damla Altun son halini paylaştı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67ad9526c27846a96bd2e0e5.jpg

HABER MERKEZİ - Hem Instagram'da hem de Youtube hesabında binlerce takipçisi olan Damla Altun burun ameliyat oldu. Instagram hesabından paylaşım yapan Damla Altun o süreci anlatmıştı.

Damla Altun yaptığı paylaşımda, "Çok merak edildiği için hızlıca bir paylaşım yapayım istedim. Videoda gördüğünüz 3D maskelerle istediğim buruna haftalar önceden karar verip girdim ameliyata. Kırma, kesme, tampon yok o yüzden hızla iyileşen bir operasyon bu. şu an burun içi ödemim yüzünden nefes alamamak dışında gayet iyiyim yatıyorum.. aranıza döneceğim yakında." ifadelerine yer vermişti.

Damla Altun'un 3D maskeleri bir anda sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Birçok kullanıcı bir döneme damga vuran Game Of Thrones dizisine gönderme yapmıştı.

Yonca Evcimik'ten bomba açıklama! Yaşananları anlattı: Biri gerçekleri paylamış

YENİ HALİNİ PAYLAŞTI

Ünlü isim Instagram hesabından burnunun son halini paylaştı. Altun paylaşımına, 'Selam yeni burun' notunu düştü. Birçok kullanıcı Altun'un burnunun doğal olduğunu dile getirdi.

67ad93b8c27846a96bd2e0bb.jpg

67ad93c1c27846a96bd2e0bd.jpg

67ad9432c27846a96bd2e0cf.jpg

Şevval Şahin ablasını paylaştı! İkilinin benzerlikleri gündem oldu

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa Şifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,441Konular
16,511Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye