Aylardır abisi Ercan Deniz ve annesi Kadriye Deniz’le polemik içinde olan Özcan Deniz’in davasına eşi Samar Dadgar da katıldı. Davalık olan aile, bu defa şiddet yüzünden karşı karşıya geldi. Dadgar, eşinin kardeşi Yurda Güler ve annesi Kadriye Deniz’den şiddet gördüğünü yazdı. Dadgar, “Eşimin annesi beni merdivenden atacaktı. Elinin altından kaçtım. Yurda Hanım kapıyı tekmeyle açtı, kapı kafama geldi. Halı kıpkırmızı oldu, kafamdan kan akıyordu. Ben yerdeyken annesi karnıma dakikalarca tekme attı. Beni öldüreceklerdi” dedi.
Bu olaydan sonra Kadriye Deniz ve Yurda Güler, gelinlerine dava açacağını söyledi. Anne-kız, “Samar Dadgar’ın asılsız ve gerçek dışı paylaşımı için, kişilerin huzur ve sükununu bozma suçundan dolayı şikayetçi oluyorum, ayrıca kişilik haklarımıza yöneltilen bu haksız saldırıların önlenmesi için de dava açtığımı kamuoyuna bildirmek isterim” açıklamasını yaptı. Özcan Deniz ise, “Aç, bekliyoruz. Sen de bekle. ‘Asılsız ve gerçek dışı’ öyle mi? İyice dingonun ahırına çevirdiniz ortalığı” karşılığını verdi.