Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Aylardır aşk iddiaları konuşuluyordu! Farah Zeynep Abdullah'tan sürpriz paylaşım

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68a3fdbb4e053962fef3da5f.jpg

HABER MERKEZİ - Athena grubunun solisti ve O Ses Türkiye jüri üyesi Gökhan Özoğuz ve ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah hakkında çıkan aşk iddiası magazin dünyasında konuşulmaya devam ediyor.

Athena'nın solisti Gökhan Özoğuz, çıkan aşk dedikoduları ardından sessizliğini bozmuştu. Özoğuz, "Konuşmaya bile gerek yok. Tamamen asılsız durumlar, yazılanlar... Hatta hep beraber baktık ve konuyla ilgili bir espri yapmak zorunda kaldım" demişti.

Devrim Özkan'dan hastane odasından korkutan paylaşım! 'Kendime yeni geliyorum'
Adem Kılıççı'dan vefa örneği! Survivor kupasını armağan etmişti hastanede ziyaret etti

AYLAR SONRA PAYLAŞIM

Farah Zeynep Abdullah'tan ise aylar sonra sürpriz paylaşım geldi. Gökhan Özoğuz'a magazinde çıkan iddiaları soran 36 yaşındaki güzel isim, "Gökhan bensiz yürüyormuşsun. Magazinde Gökhan, Farah'sız yürüyor demişler. Arkadaşlar bir daha Athena Gökhan göstereyim, görürseniz yürüdüğünü bana haber verirseniz çok sevinirim." dedi.

68a3fd0e4e053962fef3da5d.jpg

Aylar sonra gelen bu paylaşım aşk iddialarını doğrulamış oldu.

icon
icon

8,467Konular
8,580Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt