Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni ‘Uzak mesafe aşktan kaçarım’

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
686edfb1280d2d4b642c28c8.jpg

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Uzak Şehir’de Nare’ye (Sahra Şaş) olan aşkıyla genç kızların gönlünde taht kuran Alper Çankaya, özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalarda bulundu. Şaş’la yakaladıkları uyumla dizinin fanlarını heyecanlandıran oyuncu, ilişki durumunu sır gibi saklasa da “Bir insanın en savunmasız halidir aşk. Mesela ben flörtleşirken çok saçmalarım. İlişkide denge çok önemli, dengesizlik beni korkutur” sözleriyle aşka bakış açısını paylaştı. Çankaya, “Uzak mesafe aşkınızı etkiler mi?” sorusuna ise, “Çok dilim yandı. O yüzden hiç girmem o toplara direkt kaçarım” yanıtını verdi.
Hayat verdiği Şahin karakteriyle ayrı dünyaların insanı olduğunu vurgulayan oyuncu, “Çok karamsar bir dünyası var. Öyle birini tanısam hayattan keyif alması için teşvik ederdim” dedi. Çekimlerde en çok şaşırdığı durumu da paylaşan Çankaya, “Midyat’ın güzelliği... Duyduklarımızdan biliyorduk ama orada olmak bambaşka. Çok iyi hissettiren bir yer” ifadelerini kullandı. Onedio YouTube kanalına setin ‘en’lerini paylaşan oyuncu, “Sahra setin neşesi, sürekli çiçek açar” sözleriyle partnerini övdü. Çankaya, kendisini ise setin en ezber çalışanı olarak seçti.

icon
icon

7,018Konular
7,130Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt