Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni ‘Eşref Rüya’ oyuncuları kampa girdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
68a6497b832cc6235b4b945d.jpg

Görkem Sevindik, Necip Memili ve Tolga Tekin, Kanal D’nin fenomen yapımlarından ‘Eşref Rüya’nın yeni sezonu için kampa girdi.

Kadir Yanık’a hayat veren Sevindik, spor salonunda ip atladığı anları Instagram’dan yayınladı. Kaslı vücuduyla dikkat çeken oyuncunun, videosu kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sevindik’e hayranları, “Yeni sezona da bomba gibi hazırlanıyor, heyecanla bekliyoruz” mesajını verdi. Müslüm Çermik rolündeki performansıyla adından söz ettiren Tekin’in “Yeni sezona hazırlık” notuyla yaptığı paylaşım ‘Eşref Rüya’ fanlarını heyecanlandırdı. Tekin’in sıkı antrenman görüntüleri, yeni sezonda dizide aksiyon dozunun artacağı şeklinde yorumlandı.

Gürdal Bozok’la izleyici karşısına çıkan Memili, “Çok eğlenceli bir karaktere hayat veriyorum ve aşırı keyifli oynuyorum. Bir sürü güzel anı biriktirdik. 13 bölüm harika geçti. Karşılığını da alıyoruz, eylülden sonra setimiz başlayacak. İnşallah daha da iyi olacak” dedi. Dizinin başarısının sebebinden de bahseden oyuncu, “Hem yapımın hem de senaristin çok büyük bir katkısı var. Aksiyon filmlerini bizler seviyoruz. Güzel de becerdiğimizi düşünüyorum. Çok özel bir ekip ile bir aradayız. O yüzden bu sene daha da heyecanlı olacak. Seti çok özledim vallahi. Kadro muhteşem, herkes işini disiplinli ve layığıyla yapıyor. Hepsi hayran olduğum, beraber çalışmaktan onur duyduğum bir ekip” diye konuştu.

icon
icon

8,589Konular
8,702Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt