Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni ‘Dünya çapında merak ediyorlar’

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689cfd397d2348f8900e2972.jpg

Kanal D’nin efsane dizisi ‘Arka Sokaklar’, oyuncu kadrosuna dahil olan yeni karakterleriyle 20’nci sezonuna iddialı giriş yapacak. Türk televizyon tarihin en uzun soluklu dizisinin oyuncu ekibi, pasta keserek sete çıktı. Yenilenen platosunda başlayan çekimlerin ilk iş gününde ekibin Rıza Baba’sı Zafer Ergin, dizinin yaratıcısı rahmetli yapımcı Türker İnanoğlu ile 150 bölüm yapmak için yola çıktıklarını, ancak 20’nci sezona geldiklerini ve bu durumun dünya televizyon tarihinde az rastlandığını söyledi.

“Her sezon enerji ve güçle başlıyoruz” diyen Ebru Cündübeyoğlu, “Türkiye’de değil, bence dünya çapında 20 sezona girmiş iş, ilgi topluyor ve merak ediliyor. Geçen sene polis teşkilatı içinde geçen yabancı bir diziye rastladım, o kadar çok ‘Arka Sokaklar’dan esinlenilmiş öğeler vardı ki. Dünya çapında da merak ediyorlar çok uzun seneleri olan dizileri. Özel ilgi gösteriyorlar. Bu hem dizinin hem seyircinin başarısı. Benim ikinci sezonum. Cey Cey karakterini rahat bir şekilde hem seyirci kabul etti hem çok sevdi” ifadelerini kullandı. / SEÇKİN ŞENVARDAR

‘Bir şekilde dönüş yapacağım hikâyeye’

Dört yıl aradan sonra yine aynı sete dönen Alp Korkmaz, “Hiç gitmemiş gibiyim, çok aşina çok tanıdık. Dört sene oldu gideli. Bazı sağlık problemlerim vardı onları hallettim, kendimle alakalı işlerimi bitirdim. Kimse bana bir şey söylemiyor rolümle ilgili. Bir şekilde dönüş yapacağım hikâyeye” açıklamasını yaptı.

‘Kutsal bir meslek’

Özgür Ozan, “Bizden ilham alarak polislik mesleğine başlayan çok insan oldu. Onları görünce ne kadar yaşlandığımızı anlıyoruz. Babası polis olmasına rağmen ondan değil de bizi izleyerek polis olmaya karar vermiş kardeşlerimiz var. Polislik zor bir meslek, biz burada filmini çekerken bile zorlanıyoruz. Kutsal bir meslek” dedi.

‘Gurur Verici’

Çekimler için yaşadığı Datça’dan İstanbul’a geldiğini ve dizinin sıkı bir takipçisi olduğunu anlatan ekibin yeni yüzü Sarp Levendoğlu, “718’inci bölümde dahil oluyorum diziye. Türkiye’nin tartışmasız gelmiş geçmiş en başarılı dizisi ‘Arka Sokaklar’... Böyle bir diziden davet almak benim için gurur verici. Poligonda 20 senedir atış yapıyorum zaten, silahlarla iş yüzünden haşır neşirim özel hayatımda sevmesem de” diye konuştu.

icon
icon

8,264Konular
8,377Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt