Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni İrem Helvacıoğlu'nun tatilde başına gelmeyen kalmadı! 'Yok artık diyeceğiniz olay gerçekleşti'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
689ca01e7d2348f8900e280a.jpg

HABER MERKEZİ - 'Güneşin Kızları', 'Seni Çok Bekledim', 'Sen Anlat Karadeniz', 'Yürek Çıkmazı' gibi yapımlarda rol alan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, 28 Ekim'de Ural Kaspar ile evlenmişti. Hamile olduğu öğrenilen İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz aylarda bebeğinin kız olacağını açıklamıştı.

Şimdilerde bebeğini kucağına almak için gün sayan Helvacıoğlu, dinlenmek için ailesinin yanına gitti. Denize girmekten korktuğunu dile getiren Helvacıoğlu'nun başına tatilde talihiz bir olay geldi.

Bestemsu Özdemir evleniyor! Sevgilisi Ersin Görkem'in romantik teklifine 'evet' dedi

689c9f107d2348f8900e27fa.jpg

Instagram hesabından bir video paylaşan güzel oyuncu, "Herkese merhaba 1 ay önce İstanbul'un sıcaklarından kaçmak için ailemin yanına gitmiştim. Bu sürecin bir kısmında ablam da yanımdaydı. Harika zaman geçirdik. Hem bebiş hem ben bol bol suya girip temiz hava aldık. İş sebebiyle Ural bize dönüşten bir hafta önce dahil olabildi. Dönmemizin nedeni bebişin kontrolüydü. Yoksa beni bıraksanız doğuma kadar kalırdım." dedi.

689c9f447d2348f8900e27fe.jpg

Açıklamasına devam eden 35 yaşındaki oyuncu şu ifadeleri kullandı: Filmin sahnesinde olsa 'yok artık' diyeceğiniz olay gerçekleşti. Denizin keyfini çıkarmak için yüzerken fazla insan olmayışıyla daha rahat girdim denize. Ural ile birlikte dubaya yüzmeye karar verdik. Önümüzde 11-12 yaşında iki çocuk vardı. İlk çocuk çıktı ikinci çocuk merdivenden çıkarken ben de elimi merdivene koymuştum.

689c9eae7d2348f8900e27f6.jpg

"KAFAMA ÇOCUK DÜŞTÜ"

Çocuk daha sonra merdivenden atladı ve kafama düştü. Boynumda geriye kaydı, bebek hiç etkilenmedi ancak ben su yüzeyine çıktığımız zaman felç kaldığımı sandım. Ural sırtına alıp sudan çıkardı hemen hastaneye gittik. Bir gün sonra İstanbul'a geldik. Hamile olduğum için doktorum daha yakından takip almak istedi.

689c9ec57d2348f8900e27f8.jpg

icon
icon

8,269Konular
8,382Mesajlar
49Kullanıcılar
birsevdaSon üye
Üst Alt